film çok vasat oyunculuk berbat denecek kadar kötü efektler sadece gürültü kafanız şişecek eger bu gereksiz filmi izlerseniz filmde farklı bişey yokmu diyeceksiniz. Benim için zaman kaybıydı emege saygı diyeceğim ama ben bir emek göremedim.
Film güzel, daha başlarında gerilim tırmanmaya başlıyor lakin süresi biraz daha uzun olsaydı iyiydi. Yorumlara bakıyorum 82 dakika muhabbetleri var, 95 dakika filan olabilirdi.
Bu hafta vizyona giren filmler içinde en çok merak ettiğim bu filmdi. Beklentimin üstündeydi. Afişi yabancı korku filmlerini andırdığı için merak etmiştim ve film de alışıldık Türk korku filmlerine benzemiyor. Değişik ve bilgilendirici bir korku filmi olmuş, başarılı buldum.
Bugün yakınımdaki sinemada izlemediğim film kalmadığı yani seçeneksizlikten izlediğim bir filmdi ancak acayip sürükleyici korku dolu heyecanlı bir film. Normalde korku izlemeyen biriydim ancak bu filmin her dakikasından keyif aldım. İzlenir bu film!
izlediğim daha doğrusu izleyemediğim filmin yarısında çıkıp gittiğim berbat bir film filmdeki oyunculuklar berbat konu sıradan ve filmin hiçbir korkunçluğu yok çok kalitesiz bir film verdiğiniz paraya kesinlikle değmez
Filmin her dakikası gerilim dolu ve korku efektleri Türkiye’de bugüne dek yapılmış efektlerden çok farklı. Kalitesini zaten izlediğinizde anlayacaksınız tüylerim hala diken diken.
Bana en yüksek adrenalini yaşatan filmler korku filmleri oluyo ve adrenalin bi yerden sonra bağımlılık yapıyo insana. Korku filminin benim için yeri başka. Güzel korku filmlerinin yeri daha başka :)
Güzel bir film geliyor... Haftalardır beklediğim bir film... Başarılı bir fragman... Çok esrarengiz, gizem dolu bir film sonunda umarım yanılmıyorumdur. Vizyona girmesi için sabırsızlanıyorum.