Kafir
    3,4
    Kafir hakkında görüşlerin ?

Ahmet Ç.
    Ahmet Ç.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Güzel bir film. Daha uzun olsa sıkılmadan izlerdim. Tek eksiği kısa sürüyor. Onun dışında güzel bir film.
    Ömer Ö.
    Ömer Ö.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    film çok vasat oyunculuk berbat denecek kadar kötü efektler sadece gürültü kafanız şişecek eger bu gereksiz filmi izlerseniz filmde farklı bişey yokmu diyeceksiniz. Benim için zaman kaybıydı emege saygı diyeceğim ama ben bir emek göremedim.
    Sibel D.
    Sibel D.

3 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Film güzel, daha başlarında gerilim tırmanmaya başlıyor lakin süresi biraz daha uzun olsaydı iyiydi. Yorumlara bakıyorum 82 dakika muhabbetleri var, 95 dakika filan olabilirdi.
    Aydilge A.
    Aydilge A.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Bu hafta vizyona giren filmler içinde en çok merak ettiğim bu filmdi. Beklentimin üstündeydi. Afişi yabancı korku filmlerini andırdığı için merak etmiştim ve film de alışıldık Türk korku filmlerine benzemiyor. Değişik ve bilgilendirici bir korku filmi olmuş, başarılı buldum.
    angel D.
    angel D.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Bugün yakınımdaki sinemada izlemediğim film kalmadığı yani seçeneksizlikten izlediğim bir filmdi ancak acayip sürükleyici korku dolu heyecanlı bir film. Normalde korku izlemeyen biriydim ancak bu filmin her dakikasından keyif aldım. İzlenir bu film!
    gunay G.
    gunay G.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Gerim gerim gerildik sinemada. Korku mu daha fazlaydı yoksa gerilim mi bilmiyorum. Eğer korku yada gerilim izlemek istiyorsanız izleyin derim.
    Zeynep Y.
    Zeynep Y.

25 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    izlediğim daha doğrusu izleyemediğim filmin yarısında çıkıp gittiğim berbat bir film filmdeki oyunculuklar berbat konu sıradan ve filmin hiçbir korkunçluğu yok çok kalitesiz bir film verdiğiniz paraya kesinlikle değmez
    ilbey o.
    ilbey o.

30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Korkuyu iliklerime kadar hissettim bu ne? Bu nasıl bi filmm! Çekimler nasıl efsane olmuş. Sinemada kafayı yer insan bu filmi izlerken!
    Helen S.
    Helen S.

30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Aksiyon da içerek korku yapmış olsalar şöyle ters köşelerle dolu yabancı filmleri aratmayan. İnşallah beklentilerimizi karşılar.
    Serpil G.
    Serpil G.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Filmin her dakikası gerilim dolu ve korku efektleri Türkiye’de bugüne dek yapılmış efektlerden çok farklı. Kalitesini zaten izlediğinizde anlayacaksınız tüylerim hala diken diken.
    Günce G.
    Günce G.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Ben de instagram reklamlarından görüp geldim bu fragmanı. Filmin daha fazla fotoğraflarını paylaşsaydınız keşke. Daha vizyon tarihine çok var.
    Canben E.
    Canben E.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Bana en yüksek adrenalini yaşatan filmler korku filmleri oluyo ve adrenalin bi yerden sonra bağımlılık yapıyo insana. Korku filminin benim için yeri başka. Güzel korku filmlerinin yeri daha başka :)
    Bade S.
    Bade S.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Kafir filmine sevgilim çok gitmek istiyor ama ben korku filmlerinden çok korkuyorum. Beni zorla korku filmlerine götürüyor :(
    Ahmet M.
    Ahmet M.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Güzel bir film geliyor... Haftalardır beklediğim bir film... Başarılı bir fragman... Çok esrarengiz, gizem dolu bir film sonunda umarım yanılmıyorumdur. Vizyona girmesi için sabırsızlanıyorum.
    Gurkan O.
    Gurkan O.

28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Heyecanla bekliyorummm.
    Korkmayı seviyorum, ödümü koparsın filmler istiyorum en zevkli öyle oluyo filmler :)(: