Kafir
    3,4
    Kafir hakkında görüşlerin ?

Güngör Y.
    Güngör Y.

28 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Bu izlediğim şeyin film olma hatta korku filmi olma gibi bir iddiası var sanırım, Türkiyede böyle uyduruk işler yapılmasın artık,, verilen paraya kaybedilen zamana yazıktır.
    Gevher S.
    Gevher S.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Filmden çıktım o korkunç sesler hala kulağımda. İzlediğim en iyi korku filmlerinden. Film tamamen doğal ışıkla yapılmış gibi muazzamdı.
    sadettin S.
    sadettin S.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar sıradan vasat bir korku filmi.Hiç tavsiye etmem harcadığınız zamana ve paraya yazık olur.
    Cemil Y.
    Cemil Y.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Seanstan şimdi çıktım. Filmde öyle işlenmiş ki ilişkiler. Kadınlar düşman olursa hayat nasıl cehenneme döner bunu öok net gösterdi adeta hayatı sorgulattı film. Çok gerçekçi, güzel bir film. Sadece korku değil, korkunun da dahil olduğu kaliteli bir yapım olmuş.
    Demet Y.
    Demet Y.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Biz bugün dersaneden arkadaşlarla izledik grup olarak. Bizden bi arkadaş ayrı koltukta oturup izlicem dedi önce ama cinli sahneler başlayınca geldi ortamıza oturdu korkudan :) ben onun kadar çok korkmadım ama güzel filmdi güzel anılar yaşattı :)
    Binnur B.
    Binnur B.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Korku sahneleri çok etkiliydi. Yalnız gittim ve ses efektleri inanılmazdı. Yalnız izlemek için fazla korkunç bir film!
    Selim I.
    Selim I.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Troll hesaplar ile girilip olumlu yorumlar bırakılarak insanların cebindeki paraya göz dikilmiş.hayatımda izlediğim en berbat film.gitmeyi düşünenlere tavsiyemdir gitmezseniz sizin için daha hayırlı,kaybınız değil kazancınız olur...
    Murat A.
    Murat A.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Oyunculuk yok. kurgu berbat yönetmen berbat bütün ekip komple berbat.
    Yapılan iyi yorumlara aldanmayın. Filmin ilk yarısına bile zor dayanıyor insan.
    Ses, görüntü, efekt her biri birbirinden beter olmuş.
    Kry T.
    Kry T.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Kesinlikle gidilmemesi gereken bir film vereceğiniz 1 kuruşun dahi hakkına girilir bilginiz olsun...
    Dehliz B.
    Dehliz B.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Filmin efektleri yabancı film izliyormuşum hissi yarattı bende. Türk korku filmlerinde çıtanın yukarı taşındığını görmek bir Türk korku sever olarak mutluluk verici. Devamı gelsin...
    Cemre Y.
    Cemre Y.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Son haftaların en çok beklediğim filmiydi nitekim beklediğime değdi. Kaliteli bir korku filmi izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Filmi çekenleri tebrik ediyorum.
    Emre A.
    Emre A.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Bu kadar kötü bi film izlemedim hayatımda sanırım tamamen vakit kaybı. Flas tv oyunculuğundan beter oyunculuk kamera açıları ses efektleri rezalet. Emek vermişsiniz ama olmamış malesef yarısına gelmesini bile bekleyemedim.
    Belkin B.
    Belkin B.

27 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Şunu bilmeniz gerekiyor!! Filmi izledim ilk dakikalarda gerilim başlıyor, eyvallah bu güzel. Filmin korku teknikleri ve oyunculuklar da tamam. Hadi ses de ok ve film sürükleyici gidiyor. Fakat şunu anlamıyorum? Bu filmleri neden 82 dakika filan yapıyorsunuz? Bu filmin süresi en az 95 dakika olması gerekmiyor mu? Bu nedenle 0.5 veriyorum kusura bakmayın.
    Baran S.
    Baran S.

3 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Levent Sapphire'de izledim bu filmi. Film diğer korku filmlerinde çok ayrı olmuş ve bence bu farklılık iyi olmuş. Bu filmde korku teknikleri ve ölüm sahneleri çok iyi olmuş.. Sıkıldık hep farklı filmlerde aynı şeyi görmekten. Bu nedenle Kafir filmine 4.5 veriyorum.
    Duran K.
    Duran K.

26 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Son 2 haftadır izlediğim filmler arasında en akıcı film buydu. Korku aşk gerilim seviyorsanız kaçırmayın derim.