Filmin ses efektlerini çok başarılı buldum. Senaryo inanılmaz. Tahmin edebilmeniz mümkün değil bir dakika içinde bile olacakları. Sürükleyici ve merak uyandırıcı bir senaryo. Senarist 10 numara!
Yönetmenin açı ve ışık ayarlarına hayran kalmamak elde değil. Çok başarılı. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Yeni projelerini 4 gözle bekliyorum.
Allah bu filmi yapanı bildiği gibi yapsın inş rezalet verdiğim paraya üzüldüm ben oyunculuk yapsam bu kadar kötü yapmazdım saçma sapan anlatmaya gerek Yok görmeyiniz rica ediyorum 💆♀️🤦🏻♀️😤
Hayatimda izledigim en berbat filmdi..2 arkadas gittik bizden sonra 4 kişi geldi ilk yarisinia bile dayanamadan kalkip gittiler..oyuncularin flash tv yi aratmayacak kalitesi superdi.bazı arkadaslar (ki buyuk ihtimal fake hesaplar)filmi öve öve bitirememisler..yok efendim gorselligi inanilmaz filan..filmde ses var goruntu yoktu resmen..Konu desen konu yok..Inanilmaz amatorce cekilmis sahneler..Basrolde ki oyuncu sanirim yeni botoks yaptırmış; gulmesi de ayniydi korkmasi da aglamasi da..film hakkinda super ,inanilmaz diyenlere aldanip sakın gitmeyin hem paraniza hem zamaniniza yazik..
Böyle etkileyici filmler görebilmek Türk korku sineması adına umut vaadediyor. Senaryo ters köşelerle dolu heyecanla izledim keşke daha uzun olsaydı film
Oğlum ve ben izledik. Ben daha aşklı olan duygusal film seviyorum oğlum ise korku. Bu filmde ikisi de vardı diye ikimizin de istediği olsun diye baştan gönülsüz girdim sinemanın salonuna ben sonra izleyince sevdim. Gençler var filimde hep ben beğendim güzel film oğlum da korku zaten seviyor diye beğendi filmi
Oyunculuk komik denecek kadar kötü. Film flash tv dizilerinden farksız, hatta öğrenci projesi gibi bir havası var. Hayatımda izlediğim en kötü film. Verdiğim paraya acıyorum. Kendimizi dolandırılmış gibi hissettik. Böyle filmlerin sinema gösterimlerinin kabul edilmemesi lazım.