halilozcannn
24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bi film. Çok fazla gülmeyen bi insan olarak kahkahalarla güldüğüm harika bi iş olmuş. Hâlâ vizyondayken izlemenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Gülse birsel filmin sadece 10 dakikasinda vardi. Dizi tadında bir filmdir sinema olamaz. Gülmeyi unutun sadece anlam içeren bir film. Gülmekten altina yapanlar neye istinaden yazdi bilmiyorum.
Engin Günaydın'ın oyunculuğu komedi yönünden filmi kurtarmış. Biz beğendik ve eğlendik. Tavsiye derseniz espiri anlayışınıza göre değişebilir. 😊 Devamı Engin Günaydının olacağı fatklı ve daha komediye yatkın bir kadroyla olmalı derim.
benim eleştirim o yarım puanı kırmam bazen hatalar olması size bir örnek verecek olsam filmin ilk sahnelerinde bir yerde gerçek nejdetin kamera yakınlaşınca kolunun battaniyenin üstünde olması uzaklaşınca ise battaniyenin altına girmesi kolunun kendini az belli eden bir hata olsa da yine de vardı bu arada filme iki defa gittim gülmek için komedi için süper
Bu filmin neyini beğendiniz anlamadım. Bir hikayesi yok. Başından sonu belli. öğretici bir ana fikri yok. saçma sapan bir film. Kaliteli yapımları izleyen birisi bu filme puan bile vermez.sinemacılarımız açık saçıklık ve galiz kelimeleri kullanmadan komik ve düşündürücü, öğretici bir film yapabilecekmi acaba çokmerak ediyorum. sanırım sinema sektörüne hakim güruh zekî ve kabiliyetli kişilerden oluşmuyor.
Mükemmel bir film, emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güldüm. Avrupa yakası ve Yalan dünya fanatiği bir izleyici olarak, o tatlı karakterleri çok özlemişim.
Harika bir film herkese tavsiye ederim mukemmel oyunculuk super espriler iyiki gulse birsel💕 espriler o kadar kaliteliydiki bir ara gulmekten karnıma ağrılar girdi😊