Ne çok iyi ne de kötü fakat izlerseniz güleceğinizi garanti edeceğim bir film hollywood komedisi umutlarıyla giderseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz söyleyeyim
Gulse Birsel'in kalemini ne kadar seversem, oyunculugunu da o kadar sevmem. Aile Arasinda oldukca keyifli bir filmdi. Akilda kalan pek sahnesi yoktu belki ama o esnada inanilmaz keyif aldigimi soyleyebilirim. Tek siritan oyunculuk da Gulse Hanim'indi.
Bu filme de 1 2 3 yildiz atiyorsaniz gidin yasamayin . Ya ozlemediniz ya da bilerek yapıyorsunuz. Ben gecen haftalarda izledim . Dun vizyondako filmlere bakarken oteki filmleri begenmedim acaba tekrar gitsem mi diye düşündüm. O kadar guzel eğlenceliydi.
Filmden yeni çıktım filmde gerçekten oyunculuklar mükemmel bunun yanı sıra filmin ilk yarısı İstanbul sahnelerinde biraz durağan biraz sıkıcıydı ama Adana'da çekilen sahneler gerçekten eğlenceli komikti, karşılıklı diyaloglar ve bireysel esprilerde vardı Demet Evgar gerçekten Solmaz karakterini mükemmel oynamış ve Engin Günaydın gerçekten mükemmel bir performans sergilemiş hâl ve tavırları diyalogları harikaydı Gülse Birsel gerçekten eğlenceli bir senaryo yazmış
Bu filme 5 yıldız verenler nasıl bir psikolojiye sahip anlamadım. Filmde tek bir yerde dahi gülmedim. Saçma sapan bir senaryo olay akışı.... Onca degerli oyuncu bu kadar vasat bir filmde oynamayı nasıl kabul etti anlamış değilim
2017 de vizyona giren kaliteli tek film diyebilirim.Avrupa yakası, Yalan Dünya,Aile arasında ile hiç kötü bir işe fire vermeden yapan Gülse Birseli öncelikle tebrik ediyorum lakin "Jet sosyete" nin fragmanından hiç haz etmediğimi de yazmadan geçemeyeceğim. Bunca kaliteli işleri yapan Gülse Birselin kalitesiz bir işe imza atmayacağına umarak yorumumu kapatıyorum.
Gülmek istiyorsanız gitmenizi önermem. Konu sıkıcı, daha önce vasat bir komedi filmi izlediyseniz sahnenin devamında olacakları tahmin edebiliyorsunuz. Sadece 2 yerde güldüm o da sesli bile değildi.