Şafak Sezer'in Kolpaçino ve G.D.O Karakedi filmlerine seven biri olarak Ketenpere filmini orta derecede buldum.Komik espriler ve kahkaha attıracak düzeyde bir şey göremedim ya da Kolpaçino'daki gibi herkesin diline düşecek diyaloglar göremedim.Tabii Şafak Sezer diyalogları çok fazla tutmuş ama sıkıcı bir tarza dönüşmüş.Şafak Sezer'in sürekli atarlı giderli, negatif hâli ve sözleri komiklik unsuru yaratmıyor.Kolpaçino'da yan rollerdeki kişilerin karakter komikliği ile aslında film akıyordu.Sabri abi, Ganyotçu, Şahin vb. Burada böyle bir durum yok.Üstelik şu Survivor'daki Turabi denen şahsında adamı irite eden konuşmaları ve tavırları eklenince kalite düşmüş.Turabi gibi oyunculukla alakası olmayan adamı niye monte etmeye çalışıyorsa.Vefa abi rolündeki Mehmet Esen rolün hakkını vermiş, Abidin Yerebakan terzi rolünde yakışmış tat katmış.Hakan Ural'ı sevmesem de mafya rolü yakışıyor adama.Yani boş zamanlarınızda böyle ekranda bir şey dönsün, dikkatli takip yaptırmadan izleyiciye izletsin, bir meşgale varken fon olarak yandan gelsin tarz bir film.Sadece soygun sahnesinde inanılmaz keyifliydi diyebilirim.Klasik son dönem Türk komedilerinden farkı yok.Zaten büyük bir rağbet de görmemiş.Seri olarak devam etme ihtimali düşük.