Bir Zamanlar... Hollywood'da
    3,3
    Bir Zamanlar... Hollywood'da hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Tarantino'nun filmlerine aşık olan biri olarak, en beğendiğim filmi oldu. Düşününce bile Leonardo di Caprio'nun dublörünü Brad Pitt'in yapması tuhaf olsa da bunun filmi çekiliyor. Çok fazla yorum yapmaya gerek yok, direkt izleyin. Bir modern klasik olacak gibi görünüyor.
    hasan karabacak
    hasan karabacak

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    bir çok kişi filmi beğenmemiş ben beğendim ama şunu söyleyebilirim diğer tarantino filmlerine göre çok fazla diyalog yok.
    zaten bu sebebden dolayı bir çok kişi beğenmemiş sinemada izlenebilecek film değil film 3 saat ve 1.30 saat falan sıkılıyor insan hele sonlarına doğru baya bi sıkılmıştım çünkü diyalog yok ama kurgu efekt konusunda gayet iyi izlenebilecek film ama çok sıkıcı sahneleri var
    Zeynel K
    Zeynel K

8 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Filmin ilk bir saati çok sıkıcı geçti ama sonra klasik tarantino filmleri gibi bir sardı ki sormayın. Hiçbirşeyi birbiriyle bağdaşdıramadım ve anlamadım ama yine de güzeldi :)
    Barlas Barlas
    Barlas Barlas

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Sırf tarantino filmi diye izledim.izledigim en berbat tarantino filmi. Zaman israfi. Filmin neyi anlattığını veya kim neden nerede anlayan varsa bana anlatsın.son sahnelerde köpeğin oyunculuğu bütün filmden iyi.
    Aysenur K
    Aysenur K

23 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Tarantino filmi oyuncu kadrosu çok iyi dedim gittim ama resmen hayatımda en sıkıldığım film oldu. Bu kadar kötü bir senaryo olamaz.
    Ali G
    Ali G

26 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Bu filmi izlediğime mi üzüleyim yoksa bunu film diye sinemaya koyanlara mı söveyim bilemedim 3 saatim yalan oldu hayatımda izlediğim en kötü şeydi bu şeyi bu oyunculara çektiren insanlar bu oyuncuları net sevmiyordur yoksa kariyerlerine bu kadar engel olmaya çalışılamaz.
    martinscorsese
    martinscorsese

20 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Sharon Tate cinayetini bilmeyenler filmi tam olarak anlayamazlar. Tavsiyem filmi izlemeden önce olayı araştırsınlar. Gerçi ben biliyordum olayları anladım da ne oldu ? Beğenmedim. Filmin giriş kısmı çok uzun ve hiç bir işe hizmet etmiyor. Finale doğru film hareketlenip eğlenceli hale geliyor. Tabi o zamana kadar sabredebilirseniz. Peki film ne anlatıyor? Tüm tarantino filmleri gibi hiçbirşey !
    Buse K
    Buse K

16 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Film çok fazla eleştiri sunuyordu. Dublör ile aktör arasında ki sınıf farklari, hippiler, oyunculuk adına. spoiler:
    Charles Manson gibi bir katilin hayatını film yaparken aslında onun ne kadar değersiz olduğunu gostermis. Bak ben senin hayatını anlatıyorum ama koskoca filmde beş dakikalık bir yerin var onda da seni değil senin saçma sapan hayranlarıni. Nasıl bazılarının korkak nasıl diğerlerinin değersiz biçimde öldürüldüğünu göstermiş. Bence bu harika bir gönderme. Eğer adamın hayatını anlatan filmde başrol yapsaydı hayranları artardı ama tarantino farkı seri katillerin bir hiç olduğunu değersiz olduğunu gostermis.
    Berrin D
    Berrin D

15 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim fakat inanamadim senaryo çok kötü..hiçbir akicilik yok izletmiyor kendini diğer yarısını izleyemedim bu ikili nasıl böyle alakasız bir filmde yer alır hala şokunu atlatamadim.
    ilh9bu
    ilh9bu

12 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Filmin en güzel yanı film arasıydı. İkinci bölüm mü? Seyretmeden çıktık ki. Brad pitt bile filmi kurtaramamış.
    Erdal T
    Erdal T

9 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Ters Köşe ...Hippiler tarafından öldürülen gerçek hayatta S.Tate (Yaşı müsait olanlar bilir )...Tarantino action olsun diye değişik bir senaryo yazmış...
    Beğenmeyenlere şaşıyorum.. Kafayı boşaltmak isteyenlere önerilir...Başka ne bekleniyor ki....
    masal s
    masal s

8 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    benim için tam bir hayal kırıklığı oyuncuları ne kadar iyi olsada film seneryosu çöp film birbiriyle bağlantısız
    Burak B
    Burak B

7 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Dünyanın en kötü filmlerinin başını rahatlıkla çekebilecek potansiyeli olan garip ve saçma bir film.
    Bodrum H
    Bodrum H

6 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Böyle bir kadro ve böyle bir yönetmenden beklemediğim bir performans. Filmin yarısını zor izledim. Kadro çıkıp sohbet etse daha zevk alırdım diye düşünüyorum. Yazık oldu 90 dakikama.....
    Blablabla
    Blablabla

6 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Voooooov vooooooov diyorum harikaydı öncelikle herkese hitap etmeyeceğini belirtmek istiyorum tam bi Quentin Tarantino vuruşuydu