İnsan İki Kere Yaşar
İnsan İki Kere Yaşar posteri
Vizyon tarihi belirsiz | 1s 57dk | Aksiyon, Dedektif, Casusluk, Gerilim
Yönetmen Lewis Gilbert
|
Senarist Roald Dahl
Orijinal adı You Only Live Twice
Üyeler
3,3 56 Puanlama, 8 Eleştiri
Arkadaşlarım
--
Puanım :
0.5 Berbat
1 Çok Kötü
1.5 Kötü
2 Yetersiz
2.5 Geçer
3 Ortalama
3.5 İyi
4 Çok İyi
4.5 Muhteşem
5 Kusursuz!

Özet

Gizemli bir uzay aracı, Amerikan uzay kapsüllerinden birini içine alarak kaçırır. Amerika, en dişli rakibi olan Sovyetler’i suçlamaktadır. Fakat İngiliz Gizli Servisi, aracın izini Japon denizine kadar sürmeyi başarır.

James Bond, araştırmalar için Tokyo’ya gönderilir. Ülkeye gelir gelmez, Osato adlı bir şirketin bu olaya karıştığını tespit eder. Bu arada aynı gizemli uzay aracı bu kez bir Rus uzay gemisini kaçırmıştır.

Bond, yardımına koşan Japon istihbaratından Kissy Suzuki ve Tiger Tanaka ile, Osato’nun şeytani suç örgütü SPECTRE’ye ait bir şirket olduğunu ve herşeyi planlayanın Bond’un ezeli düşmanı Blofeld olduğunu keşfeder. SPECTRE, Amerika ve Sovyetler Birliği arasında bir savaş çıkarması için Çin hükümeti tarafından finanse edilmektedir.

James Bond, Tiger Tanaka ve ninjalarının yardımıyla gizli üssü basarak SPECTRE’yi etkisiz hale getirmeyi deneyecektir.

Bond Kızı Karin Dor Hayatını Kaybetti haber görseli
Haberler - Sanatçılar
İnsan İki Kere Yaşar'ın Helga'sı hayatını kaybetti..
9 Kasım 2017 Perşembe
Sean Connery'un fotoğrafi
Rolü : James Bond
Tetsuro Tamba'un fotoğrafi
Rolü : Tiger Tanaka
Akiko Wakabayashi'un fotoğrafi
Rolü : Aki
Mie Hama'un fotoğrafi
Rolü : Kissy Suzuki

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar
5,0
29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Aksiyonun numarası 0 0 7...
4,0
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
buda en iyi bond filmlerinden biriydi.Sean connery yine rolünü çok güzel bir şekilde yapmış.özetlen her şey güzeldi.izlemeyenlere tavsiye edilir.
4,0
9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arşivlerde bulunulması gereken güzel bir film 8
4,0
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bond filmlerinin en iyilerinden..izlemeyenler çok kaliteli bir klasiği kaçırmışlar derim..

Teknik bilgiler

Dağıtımcı -
Yapım yılı 1967
Metraj uzun metrajlı film
İlginç Detaylar -
Bütçe 9 500 000 USD
Dil İngilizce, Japonca, Rusça
Görüntü formatı -
Renk Renkli
Ses formatı -
Yapım formatı -
Viza numarası -

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1967, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1967.