Damat Takımı
    3,3
    Damat Takımı hakkında görüşlerin ?

enes açar
    enes açar

16 Nisan 2024 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi Türk yapımı komedi filmlerinden efsane bir film izlemenizi tavsiye ederim her sahnesi komedi her sahnesi eğlence gelin takımı çıkacakmış diye duydum çok isterim sabırsızlıkla bekliyorum
    ek2
    ek2

10 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Netflix'de izledim bazı sahneler kesilmiş sanırım. Değilse filmde çok kopukluklar var. Ama çok güldüm ve bence komikti. Bel altı laflar çok ama tiksindirici değil. Keşke Gelin Takımı gerçekten çekilse...
    Muhsin Özcan
    Muhsin Özcan

22 Ekim 2021 tarihinde eklendi
    Güleceğiniz bir sahne yok tebessüm edeceğiniz bir sahne yok elinizde telefonla arkada oynasa bile sinir oluyorsuunuz çok boş bir film ne yapıyoruz diye düşünmediler mi acaba biz size döneriz tarzı özel filmler yapılabilir böyle amerikan özentisi gençlik filmelirin anca liseli tayfa izler
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

7 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
    eğlencelik türk komedisi.. Sürükleyici.. Kadro fena değil.. Senaryoda sıkıntılar ve abartılar var tabi.. Vakit geçirmecelik film.. Beklentiyi yükseltmeyin..
    Akif Ishak K
    Akif Ishak K

4 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    gerçekten tavsiye edebileceğim bir film , tebrikler dilerim başarılarının devamını dilerim . iyi seyirler
    Selim C
    Selim C

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    son yıllarda izlediğim en güzel komedi filmlerinden; oyuncu kadrosu, oyunculuklar, senaryo, ışık, renk, set, yönetim, sahneler arası geçişler harika olmuş. Son yıllarda unuttuğumuz dostluk kavramını sonuna kadar işleyen, arkadaş uğruna çiğ tavuk bile yenilen zamanları günümüze eğlenceyle yoğurmuşlar. Emeğinize yüreğinize sağlık
    Mert H
    Mert H

29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Yönetmenin etkisiyle filmin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Oyunculuklar fena değil fakat öne çıkan bir oyuncu da yok. Kafa dağıtmak için izleyebileceğiniz, çerez niyetine bir film.
    mustafakıyak
    mustafakıyak

6 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en gereksiz en anlamsız en kalitesiz film sakın sakın sakın gitmeyin yemin ederim o parayla yemek yeyin daha çok mutlu olucaksınız bugune dek izlediğim en berbat film ciddiyetle uyarıyorum sakın gitmeyin inanılmaz pişman olursunuz.
    omer S.1
    omer S.1

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    filmde bazı eksikliler olsada idare eder s
    Gözde K
    Gözde K

3 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Gayet başarılı bir film olmuş çok eğlendik.Uzun zamandır gülmemistim bu kadar. İlk basta yorumları okuyup gitmeyi düşünmemiştim ama iyi ki gitmisim.
    Şeyda Ö.
    Şeyda Ö.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Hem geçmişi hem de geleceği harmanlayan senaryosuyla kaliteli mizahıyla, biraz Hangover Türkiye versiyonuyla gidilmesi gereken sevimli romantik komedi filmlerinden. Son zamanlarda sonuna kadar sıkılmadığım bir filmdi, bence vakit ayırmaya değer. İyi seyirler şimdiden.
    Skulduqery I.
    Skulduqery I.

1 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    15 yasinda 2 3 ergen toplanip filim yazmış. Sokak muhabbetinden baska hicbisey yok filimde ne akıl ne mantık ne komedi . 20.dksinda ciktim sinemadan yazik boyleleride filim semaristi oluyor ülkemizin geldigi durum
    Gökhan Y.
    Gökhan Y.

8 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    mükemmel süper herkese öneririm gitmeyen kalmasın herkesin kesin izlemesi gereken bir film başta bekarların
    Hakkı Ş.
    Hakkı Ş.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    mükemmel olmuş çeşke sizi kamera arkası izliyebilsem benim için çok çok iyi olurdu kamera arkasını çok merak ediyorum çünki iyi varsınız şevkat favorim sensin
    Serap B.
    Serap B.

2 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    amacının ne olduğunun bağımsız kötü film. kötü bile değil rezalet. bu filme gülmek için liseli ergen olmak lazım ,zaman kaybı boşuna gitmeyin.