beck31
1.383 değerlendirmeler
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son derece vasat olan bu filmin belki de en güzel sahnesi arka planda sunnanin power struggle adli sarkisi calarken kevin baconun arabayla laboratuvara gittigi andır.
kevin bacon ve de elisabeth shue'nun gazından öteye gidemeyen,korku,gerilim,fantastik karışımı olarak gösterilmesine rağmen kesinlikle korkuyla alakasının olmadığı,hiçbir özellikli senaryosu ve de yeni fikirler üretebilecek diyalogları olmamasına rağmen bu kadar yeni tarihte niye çekildiğini bir türlü anlayamadığım vasat bir film..izleseniz de olur izlemeseniz de..
Filmi izleyeli 3 yıl oldu ve ben ozaman çok ama çok sevmiştim... bu yüzden 3 kere seyrettim... ama şimdi düşündükce filmin kötü olduğu kanısına vardım... Puanlama yaparsam 10/4 ... başkada öteye gitmez...
H.G. Wells'in klasikleşmiş romanının günümüz versiyonuna adapte edilmiş bir Bilim-Kurgu,Gerilim.Filmi ilk sinemada izlediğimden bu yana düşüncelerimde hiçbir değişme hala olmadı.Görünmeyen Tehlike sadece mükemmel özel efektleri ve görünmez adamı oynayan Kevin Bacon'un performansı için seyredilebilecek bir gerilim.Onun dışında filmi heleki son yarım saatinde film saçmalamaya başlıyor ne yazık ki.Beğenmeyeceğiniz kesin ama film sizi fazlasıyla heycanlıdıracak.