3,7
Ailecek Şaşkınız hakkında görüşlerin ?
2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
her zamanki gibi muhteşem bir film daha yapmış bu bitirim ikili gerçekten zevk aldıgım gülerek izledigim filmdi emeklerinize saglık
2 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika çok filme gittim ama ilk defa bütün salonun bu kadar güldüğünü görmedim. Hikaye espriler her şey mükemmel. Cengiz Bozkurt un hayatının en iyi filmi ve en iyi karakter uyumu. Bu kadar güldüğüm başka film olmadı, Cem yılmaz da dahil. Fragman felan izlemeyin milleti de boş verin hemen gidin pişman olmazsınız.
8 Mart 2018 tarihinde eklendi
Gelmis gecms en guzl en komk komedi fimi olms harika gülmktn agzmz acıdı karnimz agridi emklrne sglk
3 Mart 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film, çok izlenen komedi filmleri ile kıyaslarsak hakkı en ez 6 milyon , çok eğlendik ve güldük. salon yıkıldı resmen.
4 Mart 2018 tarihinde eklendi
bu adamlar film yapsın ...biz izliyelim ahmet ve murat gercekten yine muthis oynamislar.gülmek isteyen gitsin
16 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Bu flim efsane TÜRKİYE'De Görüp İzleyebilceğimiz en güzel komedi flimi oldu 2 'ci bolumu beklıyoruz ailecek şaşkınız spoiler:
5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Anlatmaya gerek yok mikemmel konuşmuyorum . Görüyorsunuz  jsjsjsjjdjjjjsjsjdjdjsjjjdsjsjjdjjsjj
5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film gayet iyi. Finali çok iyi yapmışlar. Bir komedi filminden beklenen her şey vardı. Ekip zaten şahane. Gidilmesini tavsiye ederim
24 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filmi tüm haliyle çok beğendim başlangıç gelişme sonuç harikaydı .. Kahkahalar atarak izledim, tebrikler son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmiydi. 
7 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika olmuş, özellikle cengiz abi dökmüş döktürmüş. Bu ikili film yapmaya devam etsin biz de izlemeye devam edelim inşallah...
14 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film guzel,coluk cocuk cok vardi, baris cagris cocuklari cizgi animasyon filmlerine ;getirirseniz sıkılmazlar bizde rahat film izleriz.
6 Mart 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film herkese tavsiye ediyorum..........................................................................................
7 Mart 2018 tarihinde eklendi
ya gulmekten karnim agridi gercekten helall olsun budan sonra ne şahan ne cem yilmaz bu adam gercekten birkez daha ispat etti harikaaa
3 Mart 2018 tarihinde eklendi
Süper film fragmanı izleyince beklentim düşmüştü ama filmi izleyince beklentimin üstünde cıktı artık dizinin çıkmasını bekliyceiz
16 Mart 2018 tarihinde eklendi
Türkiyenin espri çıtasını en üste çıkaran bir film. Dün aksamdan beri hatırlayıp halen gülüyorum. Çok kaliteli ve kesinlikle izlenmesi gerekli bir film. Türk komedi filminin en başarılısı olduğunu idda edebiliriz.