3,7
Ailecek Şaşkınız hakkında görüşlerin ?
2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
"Rezalet" tek kelime ile...paranız ve vaktiniz çoksa gidin:( bu kadar mı kalitesiz olur ya. Çok kızdım kendime:( millet olarak bunlara layık mıyız biz kardeşim, ayıptır, günahtır.
6 Mart 2018 tarihinde eklendi
Her filmi, diziyi keyifle izledim maalesef bu olmamaliydi... Harcanan paraya yazik hem severlerin hemde film butcesine.
4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
13 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok kötü olmuş bir film beğenemedim.Daha iyi olabilir kesinlikle.Espri namına birşey bulamadım komiklik yok asla.
9 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.İkiliyi tebrik ederim ama bu film komedi değil bence sevenleri için hayal kırıklığı bir filmdi.Herkes izlemekte serbest ancak ben tek bir kez dahi gülemedim. Allahtan Cengiz Bozkurt azıcıkta olsa toparlamaya çalışmış..
12 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Arkadaslar yorum bile yazilacak film dgl. Okdr kotuki bedava biletiniz olsun, ister kopundan cikmis olsun sakin ama sakin gitmeyin sacma sapan film 1kere bile kahkaha atamadan cikarsiniz konumu konuda yok rezil bisey. Nasil bu hataya dustuk bizde anlamadik yaziklar olsun
17 Mart 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten kötü değil çok kötü ikisinden hiç beklenmedik bir film yahu film dediğin biraz emek ister nerede bunlarda bu nerede çektikleri düğün dernek filmi nerede bu yahu her hafta oynanan diriliş ertuğrul dizisinde bile bi emek var kesinlikle masraftan emekten kaçmışlar bu film için sinemaya verdiğim para haram olsun yazıklar olsun size...
11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ayhan taş'ın bu projede olması gerekirdi. Neden oynamadı bilmiyorum fakat Ahmet Kural yannış yaptı. Murat çemçir neden bu yanlışa ortak oldu anlamış değilim. Sezai karakteri bu projeye güç verirdi.
4 Mart 2018 tarihinde eklendi
türk filmleri arasında en kötü 2. film diyebilirim. bir de şeytanın pabucu vardı o da çok kötüydü. yarım yıldız bile çok bu filme. bence artık komedi filmlerini yapamıyoruz. bir daha bu kişilerin filmine gitmem.