Cengiz Bozkurt bence filmi kurtarmış adam büyük oyuncu saadet ışık Aksoy film de sırıtmış biraz pek o havayı vermedi bana filmin sonuda biraz havada kalmış pek bağlanamamış.Gülse birsel in filminden 10 kat daha güzel bence
Cengiz Bozkurt ile ayrı bir tat vererek,seviyeli mizah olmuş.Büyük beklentilere gerek olmadan gidilmesinde fayda var,ama gerçekten çok kaliteli ve Selçuk Aydemir filmi olmuş.Kesinlikle gidilmeli
İşte bu sonunda mizah değeri olan bir film 👍🏻emeğinize sağlık komedi adı altında küfür dolu serisi olan ne yazık ki izlenen o iğrenç filmlere de örnek olur inşallah süper film tavsiye ederim🤩👍🏻👍🏻
Kesinlikle Mükemmel Bir Film Yapmışlar Karakterler ve Tabiki Ahmet Murat İkilisi Her Zamanki Gibi Mükemmeller Suni Tenefüs Sonrası Tepkiler Zirve Yaptırdı Kesinlikle İzlnmesi Gereken Bir Film Kaçırmayın Derim
Filmden yeni çıktım Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisinin bütün filmlerini sinemada izlemiş biri şunu söyleyebilirim film son filmleri olan çalgı çengi ikimiz'de ki olan hayal kırıklığını gidermişti ama özellikle filmin ilk yarısında Cengiz Bozkurt'un olmadığı sahnelerde film biraz sıkıcıydı Cengiz Bozkurt'un sahneleri dışında güldürücü sahnelerde vardı ayrıca Alper Çağlar'ın sahneleride güzeldi evet ama bende Çalgı Çengi 1 ve Düğün Dernek 1-2 gibi güldürü hissi uyandırmadı ondan dolayı 3/5