Müjde A.
24 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filmi tüm haliyle çok beğendim başlangıç gelişme sonuç harikaydı .. Kahkahalar atarak izledim, tebrikler son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmiydi. 😂😂
Düğün Dernek filminden dolayı ekipten beklenti çok yüksekti. O yüzden olumsuz yorumlar yazılıyor. Ancak film oldukça komikti yani çok efsane sahneler vardı. O yüzden çok tavsiye ederim. 4,5 puan vermemin sebebi ise son sahnede yardımcılarının oyunculuğu hiç olmamış, yani nerdne buldunuz o adamı hiç rolünü yapamadı.
bu filme ailemle birlikte gittim.Uzun zamadır bu kadar gülmemiştik.-Salonca-Çok güzel ve herhangi bir kusur yok bana göre...Bu sıralar gülme ihtiyacı hisseden herkese tavsiye ederim.Müthişti
Arkadaslar yorum bile yazilacak film dgl. Okdr kotuki bedava biletiniz olsun, ister kopundan cikmis olsun sakin ama sakin gitmeyin sacma sapan film 1kere bile kahkaha atamadan cikarsiniz konumu konuda yok rezil bisey. Nasil bu hataya dustuk bizde anlamadik yaziklar olsun
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.İkiliyi tebrik ederim ama bu film komedi değil bence sevenleri için hayal kırıklığı bir filmdi.Herkes izlemekte serbest ancak ben tek bir kez dahi gülemedim. Allahtan Cengiz Bozkurt azıcıkta olsa toparlamaya çalışmış..
Komedi filmine gülmeye gidilir, ben pek gülmedim, Cem Yılmaz'ın dediği gibi gülme kaslarımda da problem yok.. Yine de "kesin izlenmez" denemiyor, biraz antipatimin olduğu bu ikili bana bu sinema filminde nedense samimi geldiler.. O yüzden yarım puan.
Açıkcası böyle filmleri gördükçe çok üzülüyorum Yahu şu filmi yaptınız oturun bi izleyin basitten öte diyaloglar birbiriyle baglantılı olmayan sahneler yani ne anlatabilirim ki çok çok kötü :(ayırdıgınız zamana yazık acıkcası ıkıncı yarının ılk bes dakıkasında fılmden cıktım sadece film yapalım olsun diye yapmayın yahu 😡
Fragmanını görünce düğün dernek gibi çokta komik olmayan bir film sanmıştım. Ama gittiğimde tam bir komedi ile karşılaştım. Gülmekten gözümden yaş geldi.
Elbette herkesin espri anlayışı farklı lakin git ailenle öğrencinle ha bi de IQ ‘nla doya doya izle bir film olmuş on numara beş yıldız 💫 vallaaa.Espriler aşk 💕 romantizm aksiyon her şey mi dozunda olur yaaa Aslında o gün keyfim mi yerindeydi tam bilemiyorum ama uzun zamandır böyle kopmamıştım ba yıl dımmmmm
Öncelikle kişisel olarak sürekli ahmet kural ve murat cemciri yaptıkları ıslerınde dolayı takdır edıyorum... Gerek Karekterıslık gerekse durus olarak adam gıbı adamlar,yani ailecek saskınız fılmı bır dugun degnek kadar ıyı olmadıgını düşünüyorum.Çünkü kilm komedi konusunda sanki karakter sıkıntısı cekmıs hafızalarda iz bırakacak bır espri , mizah göremedim.ilk yarıda sıkılıp kalkmak ıstedım fakat acaba ıkıncı yarıda gülermiyim diye cıkmadım.Cünkü Ahmet Kural Ve Murat Cemcır sıradan konusmalarında bıle insanlara pozıtıf enerjı veren kısılıklerı oldugunu dusunuyorum ...Bence Tek Iyı Tarafı Argo Kufur Olmaması...