3,7
Ailecek Şaşkınız hakkında görüşlerin ?
4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Genel olarak iyi denebilir. Giden pişman olmaz. Diğer filmlerine göre daha güzel ve gelişmiş. Sadece son kısım biraz eksik kalmış.
13 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Beni gülmekten ağlatan tek film galiba abartiyorum Ahmet Kural ve Murat Cemcir bu filmde aşmışlar kendilerini ikincisi hemen çıksın bence 
6 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi her sahnesi ayrı özenle hazırlandığı açık cengiz bozkurtun sahnelerine bayıldım gülmekten gözümün yaşı kurumadı desem yeridir
14 Mart 2018 tarihinde eklendi
Son zamanlarda çıkan en iyi komedi filmi. Oyuncular çok yetenekli. Kurgu güzel oyuncular güzel. Ama yine cinsel içerikli espiriler sevdiklerimin yanında utanmama sebep oldu. Ayrıca komik değil diyenlere inanmayın bize de komik olmadığını söylediler internet puanına güvenip girdim. Tüm salon devamlı güldü. Yani herkes beğeniyor. Beğenmeyenlerde sorun var.
19 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi,ince espiriler,doğallık.Pişman olunmayacak bir filmdi. Daha ne bekliyorsunuz hemen gidin:)
7 Mart 2018 tarihinde eklendi
Ya ne filmdi yaaaaa gulmekten karnimi derisi agridiii
Cok iyidi cooookkkkk!!! Herkese siddetle tavsiye ediyorummm gidin kardesim gidiinnnnn :) :) ki normalde Turk filmlerine hic gulmem saten yeni komedi filmlerin hicbirine gitmedim. Ama bu film efsaneeee Bizde ailecek saskinizzzzz
22 Mart 2018 tarihinde eklendi
Ahmet kural ve Murat cemcir işi olunca güzel oluyor birde selçuk aydemir eklenince ortaya güzel bir iş çıkmış ama biraz da espiri kalitesi artsa güzel olabilir güldürüyor ama neden kahkaha attırmasın
6 Mart 2018 tarihinde eklendi
Cengiz Bozkurt ile ayrı bir tat vererek,seviyeli mizah olmuş.Büyük beklentilere gerek olmadan gidilmesinde fayda var,ama gerçekten çok kaliteli ve Selçuk Aydemir filmi olmuş.Kesinlikle gidilmeli
3 Mart 2018 tarihinde eklendi
Muhteşemdi :) bu adamlar komedeyi yapıyor daha fazlasanı hakediyorlar izlemenizi tavsiye ederim kötü diyenler anlamıyorlar komededin
9 Mart 2018 tarihinde eklendi
Muhteşemdi, çok eğlenerek izledik. Stresli geçen haftanın ardından çok iyi geldi. Karakterler de çok iyi. Konu biraz basit ama çok iyi işleyip oynamışlar.
22 Mart 2018 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar peşin peşin gülmeyi bilmeyenler izlemesin falan gibi sözlerle baskı kurmaya çalışıyorlar.herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.bu ikiliyi çok seven ve sosyal medyada her hareketlerini takip eden biri olarak vasat bir film olduğunu kabul etmem lazım.yazık olmuş emeklerine.metal yorgunluğu mu var yoksa ne versek gider mi dediler bilemedim.üzücü bence.olmamış.gerçekten üzüldüm
9 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Komedi filmine gülmeye gidilir, ben pek gülmedim, Cem Yılmaz'ın dediği gibi gülme kaslarımda da problem yok..
Yine de "kesin izlenmez" denemiyor, biraz antipatimin olduğu bu ikili bana bu sinema filminde nedense samimi geldiler..
O yüzden yarım puan.
10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Siz filme güldünüz diye espriden anlıyor mu oluyorsunuz. Kaç kişi yazmış buraya yorum gülmeyen espriden anlamıyodur. Sen güldün diye komik bi espri mi oluyor o. Bi siz anlıyosunuz komiklikten sizin dışınızdaki herkes anlama kıtlı o yüzden gülmüyor. Oturup kendiniz düşünün espri seviyem nerde de ben neye gülüyorum diye. Herkes neye isterse neyi komik bulursa kendince ona güler. Sizin güldüğünüze gülmüyor diye o espriden anlamıyor oluyor ne de sizin güldüğünüz şey komik olmuyor.
9 Mart 2018 tarihinde eklendi
İlk defa bir filme yorum yapma ihtiyacı duydum. Ya bir filmin 113 dakkaının 110 dakksı komedi olur mu. Gülmekten karnım ağrıdı. Siz Film yapın biz izleyelim :)