Believe234423
1 değerlendirme
24 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İki çocuk atasinda ki konuşma digalogu bu şekilde olur mu hiç mi ailecek izleyeceğimiz bir film veya dizi yapamiyaksiniz dialog/ erkek çocuk opuselim mi diye soruyor kız çocuk erkek çocuğun getirdiği çorbayı kafasına döken kız çocuğun cevabı şu önce hak etmelisin/ Bu şekilde bir diyaloğu bu senaryo yu yazan senarist bu sahneyi yöneten yönetmene bu diziye bu sahneyi oynatmasına izin veren kanal yönetimine yazdılar olsun umarım çocuklarınız arkadaşları ile bol bol bu dialoglari paylaşır ve uygular lar .
film harikaydı bence buğra gülsoy ve Özge Özpirinçci dizide beraber müthiş uyumlu çiftttiler bunu beyaz perdede denemek istemişler başarılı olmuş mükemmel senaryo oyunculuk vardı uyarlama olsada sevdim diyebilirim 5 sene sonra ne olacağını kimse bilemez ama vazgeçmeyen hayatına devam etmeyen sonu mutlu son ile biten hikaye çok azdır bence bu film mutlu sonra bitmesi güzeldi ara ara hüzünlendirdi filmin ismiyle benzer senaryosu vardı biraz değişikli olsada :D tatlı acı ekşi alıntı: çorba yaptım sana ekşi sensin o soğuk hava çok soğuk evet çorbaya diyorum salak napayim getirene kadar soğudu :D çok tatlı ikiliydiler 10/8
Acı tatlı ekşi filmini izlemek istiyorum ama galiba yok bu izleyeceğim ilk filmdi daha şimdiden istediğimi izleyemedim.Lütfen bir an önce filmi izleyebilmem sağlansın lütfennnn...
Şahsen ben filmi çok beğendim. Duyguyu ve acıyı izleyiciye çok güzel bir biçimde hissettirmeyi başarmış bir film. Film izlerken ilk kez bu kadar duygulandım yani ağladım. Sanırım yapımcıların da amacı buydu. Bu durumda amaçlarına ulaşmış oluyorlar. Ayrıca filmin konusunu, temasını çok anlamlı buldum. Bu filmi izleyenlerin birçoğunun etkilendiğini hatta izleyecek olanların etkileneceğini düşünüyorum. Her izleyeni iyi yönde etkileyebilecek türden bir film. Kötü yorumları da anlamış değilim. Ayrıca içerisinde birçok gizli detay ve küçük göndermeler mevcut. Dikkatli bir izleyici bu tür detayları mutlaka fark edecektir. Kısacası ben filmi çok başarılı ve kaliteli buldum. Herkese öneririm. spoiler: -Sana çorba yaptım. -(tadına bakar) ekşi jythgvjgjfctg
oyunculuklarla ilgili birşey diyemem güzel ama bu film 2003 yıılnda yayınlanan fransız filmi olan JEUX DENFANTS filmiyle aynı başlıyor tek eksik heralde kutu yani. biraz daha değişik senaryolar yaratsak böyle daha iyi olabilirdi. saygılarımla
Tatlı ama bana acı. Film, puanını gerçekten hakediyor en sonlara doğru ağlamaktan kendimi alamadım ilk baştaki sözü neden yazdığımı filmi izleyince anlayacaksınız çok başarılı bir çalışma olmuş
Romantik komedi ve dram türü arasında arafta kalan bir senaryo izliyoruz. Ancak filmin duygusunu bozan heyecanlı girişler ve başından beri sonunu tahmin edebileceğiniz bir kurgu ile film beni kendisine bağlamayı başaramadı.
her zerresi klişe dolu, özgünlükten çok uzak, 12-16 yaş arası kitleyi ve yükselen libidolarını hunharca hedef almış sıradan bir filmdi. Ben neden mi gittim? Çünkü sinema öğrencileri için kötünün ötesinde filmler, "Bir film nasıl olmamalı?" dersi için çok önemlidir. Eğer bir sinema öğrencisiyseniz hiç düşünmeden açın izleyin ve ibret alın.