Bisiklet Hırsızları
    4,3
    Bisiklet Hırsızları hakkında görüşlerin ?

sasili
    sasili

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    dünyanın en iyi filmleri gibi bir sıralama olsa üst basamaklarda yer alması en muhtemel filmlerden birisidir kesinlikle.Baba-oğul ilişkisinden ote olarak bu ikinci dünya savaşı ve ardından bıraktığı fakir bir ülke ve çaresizliğin hikayesi olmuştur.(10/10)
    cigdemm
    cigdemm

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu film sadece bi baba-oğul filmi değil ama şunu söyleyebilirim ki; Bisiklet Hırsızları baba-oğul filmlerinin babasıdır. Babalığı dibine kadar hissettiren bi film. Evlat olarak ama daha çok kadın olarak ben çok etkilendim. Erkekleri düşünemiyorum. Hele bu filmden etkilenmeyecek birinin varlığına ihtimal bile vermiyorum.
    nihal-eksi
    nihal-eksi

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    izlemeye doyamayacağınız bir de sica filmi. filmin her karesınde gerçeklik vardır. ışığından tut oyuncusuna kadar herşey gerçek. mutlaka izlenmesi gereken bir film
    adovic
    adovic

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bir bisikletin hayatı nasıl etkileğini anlatan yapıldığı dönemin çok çok üzerindeki bu film etkilendiğim en iyi filmlerin başındadır... bakıyorumda geçmişte ne filmler çekmişler yaa hele sonda çocuğun ağlaması çok etkiledi beni izlemediyeseniz çok şey kaçırdınız derim
    basakbilgi
    basakbilgi

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Filmin hem bireysel hem de toplumsal derinliği oldukça fazladır. Her karesi sinemadır, sanattır. Final sahnesi izleyeni mahveder...
    bari5h
    bari5h

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    uzun süredir beyazperde ye konmasını bekledğim. kesinlikle izlenmesi gereken bir film. hatırladğım kadarıyla oyuncuların çoğu halkın içinden seçilmiştir. çok etkileyici...
    almoramm
    almoramm

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Umut , Nalın Ağacı (Olmi nin başyapıtı) ve Cinema Paradiso filmleri bu filme saygı duruşu gibidirler..sinema tarihinin en iyi en gerçekçi filmlerinden biri Bisiklet Hırsızları..