Şansımı Seveyim
    2,8
    Şansımı Seveyim hakkında görüşlerin ?

Murat K.
    Murat K.

30 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Bir hobiden öte beni hayata bağlayan şeylerden biri olan sinemadan 2 aydır uzak kaldım.Yeri geldi vizyonda izlemeye değer film bulamadım.Yeri geldi izlerim dediğim film vizyonda hakettiği değeri göremedi.Sessiz-sedasız birkaç salonda seyirciyle buluşup gitti.Tam yaz ayını kapatıyorum derken...
    Vine fenomeni,içimizden biri,Cem Gelinoğlu'nun filmi vizyona girdi.Ali Kundilli serisi hakkındaki methiyelerimi ilgili filmlerin sayfalarından okuyabilirsiniz.
    Bir komedi filmi düşünün,üstadlar ve genç yeteneklerden karma bir oyuncu kadrosu olsun,şiveyle-tek kaşla güldürmesin,koca filmde belki 5 belki 6 küfür kullansın,içi boş tipleme komedisi yapmasın ve üstüne üstlük bir de mesajı olsun.
    Ne diyelim;İyi seyirler...
    You don't mess w
    You don't mess w

28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Doğruya doğru. Kötü ve yetersiz olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bu filmin çekimi için emek harcayanlara bile üzülüyorsunuz.
    dursunkovan
    dursunkovan

26 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Film gayet iyi , bu adam çok iyi. Adam yapmış izlemenizi tavsiye ederim. spoiler: Ve aşırı şansız adam. :D
    Enis A.
    Enis A.

28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Bu film bence en az 4.5 yıldızı hak ediyor izlediğim en iyi filmlerden birisi herkese tavsiye ederim
    Taner Giray S.
    Taner Giray S.

28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    gayet başarılı bir komedi filmi olmuş , sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film , herkese tavsiye ederim
    Mert H
    Mert H

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Ali Kundilli filminin hatrına bu filmi izledim ancak fragmandaki esprilerden fazlası film içerisinde yok. "Borcunu ver" esprisi de çok fazla kullanılmasına rağmen hiçbir şekilde sıkmıyor, her defasında güldürüyor. Zaman öldürmelik bir film.
    Alp T.
    Alp T.

23 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    "Oldukça şanssız olduğu için sürekli yanında nazar boncukları ile gezen ama buna rağmen bütün belaları üstüne çeken Sebahattin, eskiden yaşadığı mahalleye geri döner. Bu sırada da bir kıza aşık olur ve ona açılmak için elinden gelen her şeyi yapar. Ama bunu yaparken başına bir sürü olay gelir."

Bu filme gitmeyi pek düşünmüyordum çünkü fragmanı pek iç açıcı değildi ve Cem Gelinoğlu'nun Ali Kundilli filmlerinden pek haz etmemiştim. Ama filmin pek de kötü olmadığını duyunca bir gidip görmeye karar verdim. Kısacası evet, Şansımı Seveyim hiç de kötü bir film değil. Ama aynı konuyu işleyen o kadar çok film yapıldı ki, ortada yeni bir şeyler olduğunu pek hissetmiyorsunuz.

Ali Kundilli karakterinin aksine Cem Gelinoğlu'nu bu filmde çok samimi buldum. Karakterinin komik taraflarını çok iyi ortaya koymuş ve genel anlamda onu bu filmde izlemesi oldukça keyifliydi. Ayrıca başroldeki diğer oyuncular da fena değildi. Bunun dışında yapılan şakaların çoğu komik sayılırdı, film sırasında kendimi ara ara ufak esprilere gülerken buldum.

Filmin ilk yarısı oldukça ilgi çekiciydi, ana karakterin içinde bulunduğu durumlar hakkında yaptıkları farklı tercihleri izlemek keyifliydi. Ve genel anlamda eğer izlerken kimsenin nefret etmeyeceği, son zamanlarda çıkan Türk filmlerinin bir tık üzerinde olan bir film izlemek istiyorsanız, Şansımı Seveyim'in sizi 90 dakika boyunca eğlendirmeyi başaracağını söyleyebilirim.

Filmin benim için zayıfladığı yer ikinci yarıydı. Çünkü ikinci yarıda yaşanan olaylar biraz fazla tesadüfi hissettiriyor ve ilk yarısının doğal havasını biraz yok ediyor. Ayrıca film 5-10 dakikalığına da biraz dramatik olmaya çalışmış fakat bunu olabilecek en klişe şekilde işlemiş. Bir de nedense filmin 90 dakikalık süresi bana 110 dakikaymış gibi geldi, gereksizce uzatılmış sahneleri yüzünden.

Kısacası film mükemmel değil, hatta önceden bir sürü örneği çekilmiş bir iş. Eğer ailecek izlemesi keyifli bir Türk filmi arıyorsanız, bu filme bir göz atabilirsiniz. Ama bunun dışında kaçıracağınız çok büyük bir şey de yok. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Cem Gelinoğlu'nun samimi performansı.

+ Bazı yaratıcı durumlar.

+ Çoğunlukla güldüren şakalar.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- İkinci yarının gereğinden fazla uzun olması.

- Tahmin edilebilir sahneler.

- Olabilecek en klişe konuları içermesi.

TOPLAM PUAN: 5.6/10
    lb2006sb
    lb2006sb

4 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Film süper herkes izlesin.Fİlmde küfürler tam cuk oturmuş ve çok güzel olmuş gökhan tecek yeri ne kadar güzeldi sonra sıktı ama yeniden komedi ye döndü.Açıkcası bence İyiydi
    Melih M.
    Melih M.

30 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Vasat. Oyunculukları profesyonel gelmedi bana yeterince. Komiklik olsun diye düşünüp saçmaladıkları yerler var. Bir iki sahnesinde hakikaten güldüm ancak komedi filminden daha fazlasını bekliyorum. Mantıklı bir konusu ve ilerleyişi olup ta cinsellik/argo yerine mizah barındıran, gerçekten komik bir film sanırım gelmeyecek bu memlekete.
    mustafakıyak
    mustafakıyak

27 Mart 2020 tarihinde eklendi
    gerçekten ali kundilli serisinden sonra çok iyi çok başarılı olmuş komikti baya herkeze tavsiye ederim
    Serhat S.
    Serhat S.

13 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Coşkuyu filmin başindan veriyor...veriyor odunu guldurmek icin genel itibariyle izlenir turk filmlerinde boyle film bulmak zor ..boyle diyorum cunku bunada şükür🙏 yer yer akliniza kazinacak espirilerde var..
    Kurtoglu26
    Kurtoglu26

29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
    Komik ve eğlenceliydi. 2. Defa izlediğimde bile güldüm ve sıkılmadım. Biraz küfür var ama cem yılmaz ve Recep ivedikten daha edepli yine de. Ayrıca ilk defa bir türk filminde hoca rolündeki kişiyi aşağılamamış ve yüceltmişler çok şaşırdım.
    azat allayarow
    azat allayarow

30 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Bence bir komedi filmden mantik aramak dogru degil, ama bu komedide espiriler çok güzel kullanılmış. Çok akıcı bir film. Herkese izlemeyi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
    Tunahan D.
    Tunahan D.

18 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Kelime oyunları,güzel espiriler ve filmin konusundaki komiklik zaten yeter. Eğlenmek istiyorsanız mutlaka gidin, gülersiniz.
    Zait seV
    Zait seV

28 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    ilk yarım saate kadar tahammül edebildiğim bi filmdi. gerisine gerek duymadım.yarım saatte en az 10 15 küfür vardı. Recep ivedik küfür ederek güldürüyor diyenlerin hepsinin bu filme aşık olacağı kesin sonuçta kraldan çok kralcılık var ülkede. izlemeyin izlettirmeyin senaryo külliyen vasat zaten.