Cingöz Recai
    Cingöz Recai hakkında görüşlerin ?

Arda UMUT
    Arda UMUT

15 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Senaryo Çok Hoşuma Gitmemişti Ancak Oyunculuk Bakımından Parasını Hakkettiğini Söyleyebilirim Sıkılmadan İzledim Nadir Polisiye Filmlerindendi.
    Mehmet AS
    Mehmet AS

15 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Hamburg’da Sinema salonundan Cingöz Recai filminin 35. Dakikasında çıktık. Yapımcılar “Cingözlük” yaparak usta oyuncularda verilen ücretlere tamah ederek hep beraber seyircinin zekası ile dalga geçmişler...!! Bırakın para ödeyip sinema salonuna gitmeyi, TV’de çıkınca dahi saçma bulacağınız bir film! Kaybedeceğiniz paraya ve zamana yazık...
    Sefa A.
    Sefa A.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Filimden yeni cıktım sener yo ve oyunculuk bakımından çok güzel lakin filmde ilk bölümünde istenilen havayı tam yakalıyamamış
    Mustafa Y.
    Mustafa Y.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    ezelden çıkıp gelen bir adamın bu kadar gebşrk bir rolde oynaması ironik vasatı aşamamış spoiler:
    Mido B.
    Mido B.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Çok güzel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kubilay Ö.
    Kubilay Ö.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Eğer yorumlara bakarak gidip gitmemeye karar verecekseniz benim gibisiniz demektir. Ben genel olarak ya iyi ya kötü olarak yapılan yorumlardan bişey anlamadım ve gidip kendim görüp karar vermeyi tercih ettim. Gelelim filme. Filmin çekimleri gerçekten güzel. Cast da çok rahatsız etmiyor. Kenan İmirzalı çok uygun olmuş. Ancak filmin en büyük sıkıntısı konu olarak çok kötü işlenmesi diyebilirim. O kadar çok saçmalık var ki hangisini yazayım. En rahatsıklık verenler Cingözün ekibinde olan biri devamlı Cingözün ne yaptığını sorguluyor. Yıllarca ekip olarak çalışmışsın hala anlamadın mı. Özellikle iki karakter var biri Cingözün diğeri kötü adamların kuvvetli adamları. Bunlar neden salak yada boş beyin olarak rol almış hiç mantığı yok. Spor hocası oluyor nasıl işe giriyor. Kendi kendine yakalanıp sandalyeye bağlanıyor. (İzleyince anlarsınız bu sahneleri) Ama en son sahne işi bitirdi. Hayalet diye biri var film zaten bunu yakalamak uğruna türlü türlü oyunlar içeriyor. Neyse yakalayamıyor. Ama son sahne. Hiç bir oyuna gerek kalmadan şıp diye bulabiliyor. Haa şimdi aklıma geldi. Ülkeler arası ihale var. En saçma yeri burası diyorum. Rus 900 milyon dolar veriyor. Adamı sıkıştırmak için karısının başkasıyla görüntüsünü gösteriyolar. Adama da karına senin pis işler yaptığını söyleriz diyolar. Len zaten kadın aldatıyo. Bi de 900 milyon veren rus adam karısını mı düşünecek. Neyse çok uzattım. Giderseniz yazdıklarıma dikkat . :-))
    Burak K.
    Burak K.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Yekten bir senaryo olsa affedilebilir ancak Cingöz Recai için çok da güzel olmamış Kadro sağlam denildi ama Haluk Bilginler ve Kenab İmirzaljoglu dışında ağır top yok teşkilat panayır edasıyla kurgulanmış ve kanal d reklamını görür görmez ruhum daraldı vestel markasını her firsatta göze soktunuz anlıyorum ama daha estetik yapabilirdiniz. Demek ki neymiş Leyla ile Mecnun çekmeye benzemiyormuş!
    Alperen M.
    Alperen M.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    KENAN IMIRZALIOGLUNDAN BEKLEMEDIGIM CIRKINLIKTE BIR FILM OLMUS... COK YAPMACIK SAHNELERIN OLDUGU IGRENC BI FILM ..INTERNETE DUSTUGUNDE BILE IZLENMIYCEK FILMLERDEN
    Mehmet A.
    Mehmet A.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Cok saçma bir flim sakın gitmeyin ben giderek hata ettim eger giderseniz paranızi çope atmış olursunuz
    Ömer C.
    Ömer C.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim. Sinemadan anlayan birisinin kesinlikle gitmemesi gereken film. Çünkü izlerken sinir krizleri geçirtiyor. Ne bir kurgu var nede sizde merak uyandıracak bir senaryosu var. Mantık hataları ile dolu. İzlediğim en kötü filmlerden biri.Kurgu başkomiser Mehmet Rıza - Cingöz kovalamacası üzerine kurulsaydı olabilirdi. Ancak bunu becrememişler. Cingöz Recai yerli Sherlocktur. Ben bu filmde en ufak bir gizem göremedim. İnsanları filme çekmek için ünlü oyuncuları oynatmışlar. Kanmayın...
    Zeynep Ö.
    Zeynep Ö.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Tamamen baştan savma bir film. Kamera açıları ve sahne geçişleri iyi değildi. Filmin bazı yerlerinde hiç bir şey anlamadım. İyi yansıtılamamış. Resmen zaman kaybı. Tavsiye etmiyorum.
    aaa b.
    aaa b.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Beklenti nerelerde sonuç nerelerde...
    Görüp görebileceğiniz en kötü Onur Ünlü filmi. Kaybolan 2 saate yazık
    Hacer A.
    Hacer A.

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Cok anlamsiz sacma biseydi ya basrol oyuncular nasil bu senaryoya dahil olmus inanamiyorum. Yanarim yanarim 2 saatime yanarim o kadar beklentiyle gittim bide 2 kucuk cocugumu birakarak. Pismanim.
    Ankarali0606
    Ankarali0606

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
    Bu oyuncu kadrosu mükemmel Cingöz Recai iyi bir eser ve yönetmen de Onur ünlü dedim heyecanla ve beklenti mi yüksek tutarak filmi bekledim 13 Ekim i lakin senaryo o kadar basitti ki bu kadar iyi bir oyuncu kadrosu bile senaryoyu sıkıcı olmaktan çıkaramamış filmin sonunda hayalet kaçıyor bu da devam filmi gelecek hissi uyandırıyor senaryo da ki basitliği ve kopukluğu bu güzel kadro bile kapatamamış beklentinizi yüksek tutmazsanız iyi filim beklentinizi benim gibi yüksek tutarsanız hayal kırıklığı olur. Oyuncuların rollerini iyi oynamasından dolayı 2 yıldız filmde Cingöz ve Başkomiser Mehmet Rıza çekişmesi daha çok ön plana çıksa daha güzel olabilirdi
    Nida A.
    Nida A.

Hüsran, baştan savma, kopuk
    Gerçekten abartmıyorum yazık etmişler güzelim kadroya ve konuya üzüldüm açıkçası devam filmi gelecek demişler lütfen gelmesin biz bu hayal kırıklığını unutalım