Ankarali0606
24 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Serinin birinci filmi güzeldi ikincisi, birinci filme göre geride kalmıştı bu film bence ilk iki filmin çok gerisinde kalmıştı bazı sahneler dışında gülmedim gerçekten ilk iki filmin çok çok altında olmuş ben böyle düşünüyorum
Aşırı derecede komikmiydi değildiSerinin ilk filmi bence daha iyiydi.2.cisi idare eder buda idare eder.Gidecek olanlar aşırı derecede komedi beklemesin eğlenceliydi sadece...
Daha önceden hiçbir Oflu Hoca veya Sümela'nın Şifresi türünden filmlerin hiçbirini izlememiş birisi olarak, sinemada gittiğimde seansı uygun olan tek film bu olduğundan, Oflu Hoca Trakya'da filmini izledim. Sonuç? Aslında çok da kötü değildi.
Yani, hiçbir beklentim yoktu ve filme girmeden önce bu yılın en kötü filmlerinden birisini izleyeceğimi düşünsem de, filmin kendisi hakkında can sıkıcı hiçbir taraf yoktu. Gerçi harika olan bir taraf da yoktu. Filmde komik olan sahnelerin yanı sıra espri anlayışından yoksun olan sahneler de vardı örneğin. Her şey ortalamaydı yani. Eğer filmi olduğu gibi izlerseniz, sonuçtan pek pişman olacağınızı zannetmiyorum. İzleseniz de, izlemeseniz de hiçbir şeyin değişmeyeceği filmlerden. Çok daha kötü bir film olabilirmiş doğrusu.
İgrenc otesi bi film filmin 20.dakikasinda kusucaktim nerdeyse kacmak istedim ve parama yazik olmasin diye katlandim ama daha fazla dayanamadan 50.dakikada kacarak ciktik ailecek sinemadan. Bu kadar basit bi senaryo basit espriler kufurler bile sacma artik mide bulandirici.. parama ve hayatimdaki 1 saatime yazik oldu kendimi suclu gibi hissediyorum 😲😲😲😲