U-571 hakkında görüşlerin ?
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir savaş filmiydi.çok sürükleyici.denizaltılarla ilgili birçok şey öğreniyorsunuz filmden.bence herkes izlemeli oyunculara ve yönetmene teşekkür ediyorum.8/10
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kendimi o deniz altında hissettim.Ortamın o çaresizliği,boğuculuğu seyirciye mükemmel aktarılmış 8/10
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
denizaltı maceralarının en iyilerinden. 9/10
27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir savaş filmi.Çekimler bence çok etkileyici ve gerçekti zevkle izleyebilirsiniz.
11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bence beyazperdenin hatrı sayılır savaş filmlerindendir.. Ancak bunun farkı aşırı psikolojik bir dram olması...
7 Haziran 2004 tarihinde eklendi
bu filme yapılan yorumların azlığını görünce çok şaşırdım doğrusu.. reklamı mı ii yapılmadı acaba die düşünüyorum.. aksyn/savaş filmi olarak çok başarılıydı.. tavsiye edilir..
11 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Çok güzel bir yapımdı, WW2 konulu bir denizlatı filminden beklenileni fazlasıyla verdi. Konu senaryo iyi işlenmiş denizlatı sahneleri patlamalar ses efektleri(oscar ödülü almış)çok güzeldi...
13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli film gerçekten.Bon Jovi'yi de severim ayrıca.
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bazıları bana soruyor u-571 i nasıl beğendin o film o kadar güzel değil diye.şöyle söyleyim benim hayalimde bir deniz subayı olmak vardı ama olamadım ve içimde bir ukde kaldı ve hepte olacak bir filmde hem savaş hemde deniz varsa ben o filmi izlerim arkadaş ayrıca bu filmden de çok etkilendim çok güzel bir yapım
29 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.herkese tavsiye ederim.
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Her yayınlandığında keyifle izlediğim bir film.
22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son derece sürükleyici... Yalnız Matthew Conaugheyin kaptan olmaya hazır olmayan teğmen rolünü fazla abartılı buldum.Bazı kritik sahnelerdeki yüzündeki ifade beni güldürmeyi başardı.Ayrıca bir tutarsızlıkta onun ağzından çıktı.Destroyeri ilk gördüğünde Bunu batırmak için elimizde olmayan bombalara sahip olmalıyız dedi ve filmin sonu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için
Tavsiye:Das Boot,The Hunt For Red October ve Crimson Tide.
3 Ekim 2003 tarihinde eklendi
iyi gerilimi olan ve benim seyrettiğim en haraketli deniz altı filmi. görsel efektleride cok başarılı