U-571

nskmourinho
nskmourinho

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kendimi o deniz altında hissettim.Ortamın o çaresizliği,boğuculuğu seyirciye mükemmel aktarılmış 8/10
serefsonmez
serefsonmez

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Denizin Dibinde
Çok güzel bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına karşılık.Etkisini oyunculukta gösteremeyen bir yapım.Vaktiniz varsa seyredin.

ideefixe.com 18.04.2005 yayımlanmıştır.
aheyahey
aheyahey

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle 10 numara sürükleyiciliği olan izlenmesi gereken bi film..hele hele listedeki bundan daha yüksek puanlı filmleri görünce bu filmi kesinlikle izleyin diyorum..
harun-41-kocaeli
harun-41-kocaeli

3 Ekim 2003 tarihinde eklendi
iyi gerilimi olan ve benim seyrettiğim en haraketli deniz altı filmi. görsel efektleride cok başarılı
megstory
megstory

19 Haziran 2005 tarihinde eklendi
MÜKEMMEL BİR SAVAŞ FİLMİ. İZLERKEN KANIM DONDU DİYEBİLİRİM. BİR DENİZALTINDA NELER OLABİLİR Kİ DİYE KENDİNİZE SORABİLİRSİNİZ. BUNA FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA CEVAP VERMENİZİ ÖNERİRİM.
GrkM-74
GrkM-74

27 Mart 2011 tarihinde eklendi
Hayatımdaki yeri bambaşka olan bir film. 10/10
-umittheking
-umittheking

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel denizaltı filmi...
solidussnake
solidussnake

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Her yayınlandığında keyifle izlediğim bir film.
helincemre-bektas
helincemre-bektas

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
en beyendiğim savaş filmlerinden birisi. hikayesi harika.. kesinlikle seyredilmesi gerekir.
hava-subay
hava-subay

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.herkese tavsiye ederim.
firat K
firat K

26 Mart 2020 tarihinde eklendi
TEK KELIME ILE REZALET...GERCEKLERDEN COK UZAK VE HATTA YALANLARLA DOLU... TAM BIR AMERIKAN PROPOGANDASI...ALMAN DESTROYERINI VATAN HAINI, SATILMIŞ ALMAN COCUGA VURDURTUYORLAR..VE KAZANAN AMERIKA OLUYOR..KLASIK YAHUDI SERMAYELI HOLLYWOOD FILMI...ALMANLARIN ONLARCA TORPIDOSU HEDEFI BULMUYOR AMA AMERIKALILARIN SON DAKIKADA ALMAN HAIN COCUGA ATTIRDIGI TORPIDO KOSKOCA AGIR DESTROYERI BATIRIYOR...TAMAMEN BEYIN YIKAMA VE CAHİLKANDIRMA AMACIYLA KURGULANMIŞ YAHUDI SERMAYELI FILM BOZUNTUSU...
conti84
conti84

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son derece sürükleyici... Yalnız Matthew Conaugheyin kaptan olmaya hazır olmayan teğmen rolünü fazla abartılı buldum.Bazı kritik sahnelerdeki yüzündeki ifade beni güldürmeyi başardı.Ayrıca bir tutarsızlıkta onun ağzından çıktı.Destroyeri ilk gördüğünde Bunu batırmak için elimizde olmayan bombalara sahip olmalıyız dedi ve filmin sonu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için
Tavsiye:Das Boot,The Hunt For Red October ve Crimson Tide.