KaliteTAKİP
9 Ekim 2014 tarihinde eklendi
hey gidi james bond her zaman etkileyici filmlerle çıkıyorsun karşımıza.bana göre en başarılı james bondlardan biri.su altı çekimleri çok iyidi.ayrıca konusuda muhteşem.bu film hiçbir zaman unutulmasın istiyorum gerçek bir klasik.
yine döneminin çok ilerisinde,aksiyonu dinmeyen,sürükleyici bir bond filmi.007 yine harika,bond kızları yine harika,kötü adamlar yine harika.keşke mümkün olsaydı da sean connery şöyle bir 20 yıl aynı kalsaydı,hiç yaşlanmasaydı da,onu daha fazla james bond olarak izleyebilseydik.en fazla o yakışıyor,o oturuyor karaktere.şahsına münhasır bir seri.dile kolay 22 film var şu ana kadar yanılmıyorsam.ilk çekilenlerin yeri her zaman ayrı olacak.eksiksiz filmler.anlatmaya gerek yok,izleyip görmek lazım.dediğim gibi,zamanının çok ilerisinde her bir unsuruyla.
zor şartlar altında müthiş performanslarla önplana çıkan filmde su altı sahnelerini dikkatlice izlemek gerekir. gerçekten su altı sahnelerinde güzel aksiyon hareketleri var. son sahneden james bonda yardım edip denize atılan adamın akibetine değinilmeden film sona ermiş bu noktada filmin ilginç bir ayrıntısı. dönemine göre ileri tekniklerle çekilen güzel bir film. 8/10
thunderball suda geçen bond filmlerinden ilkidir ve 5,6 milyon dolarlık bir bütçeye sahiptir.Onun dışında güzel senaryosu,su altı görüntüleri ve Müthiş oyuncu sean connery ile en iyi bond filmlerinden birisidir.herkese iyi seyirler.
44 yıl öncesinin şartlarına göre müthiş bi film bence su altı sahneleri harika şimdiki teknolojiyle yapılan bond filmi bile bana bu tadı vermio çünkü oyuncu farkı önemli connery nerde daniel craig nerde