Spartacus-2
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
farklı yaklaşımlarla ve değişik kamera teknikleriyle ilgi çekici...izlerken boş bir filmde olmadıgınızı farkettiriyor.Trainspotting deki kadar iyi bir senaryo olmasada Irwine Welshden üç farklı insan ilişkilerini anlatan farklı bir senaryo.10/7.8
ilk öyküdeki Tanrı ile sohbet sahnesi bile yetmiş bence filme..Hayatın tam anlamıyla tokatları ve pislikleri cok iyi anlatılmıs..Mideniz bulandıysa ;demek ki basarılı bir film olmus..Müzikler de ayrıca güzeldi..
Çok sert bir film çok ters temalar içeren bu kadarmı olur dedirten cins bir film ama benim çok hoşuma gitti 10 puan herkesin hoşuna gidicek filmlerden değil ;)
ben filmi izlemedim.Ama burdaki yorumlardan bi tanesi beni çok sinirlendirdi. Ya arkadaşlar insan yaratıcısına bu kadar küstah olurmu ya. Nedemek ,tanrı dediğin böle olur. Yazık gerçekten çok yazık. Hatta yazıklar olsun.