Tek kelimeyle mükemmel bugün bir kere daha izledim;defalarca sıkılmadan izlenebilecek bir film ve aksiyon tek kelimeyle doruk noktasında,oyunculuklar,müzikler her şey mükemmel.İzlemeyen varsa kaçırmasın.8/10
Bu filmi seviyorum çünkü: Arabalara olan sevgimi bu film başlattı. Ayrıca araba hırsızlığı konusunda başka filmlere önayak oldu ve insanların bu tarz filmleri ne kadar sevdiğini ortaya çıkardı ve bu konuda ki filmlerin ilham kaynağı oldu, bu film.Bu bir başyapıt 10/10 favori listemde yerini aldı.
En az 50 defa izlemişimdir nicolas cage olduğu zaman söylenecek bişe olmaz bence özellikle arabalara merakı olan ve amerikan arabalarını seven seyirciler kesin seyretmeli
bu filmi izledim ve çok beğendim nicolac cage in oyunculuğu ayrı bir güzellikti zaten sarı saçlar ona iyi gitmiş.konusu heyecanı çok güzeldi.sıkılmadan izledim .izlemeyi düşünüyorsanız tavsiye ederim