Filmin her saniyesi aksiyon doluydu__.Aslında ben çizgiroman uyarlamalarına karşı Önyargılıyımdır ama bu film tarafımca önerilir :) X -//E// i izleyinn
Elemanlar iyi yapmışlarda benim anlayamadığım şey neden GAMBİT yoktu.Bu filmin yapım aşamasın da gambiti keanu reeves’ın oynamasını teklif etmişler.galiba keanu da kabul etmemiş ki, gambit karakteri yoktu.Olsaydı gambit karakteri keanu’yu açardı,ona yakışırdı.
slm dostlar. aslına bakarsanız biraz kırgınım yapımcılara. neden beni de koymadılar diye filme. neymiş efendim daha hikayenin baslarıymış, ben daha sonra katılacakmışım ekibe. bende biliyorum da bunları yine de kırgınım işte. ama manitam rouge''u da güsel yapmışlar takdir ettim doğrusu. insallah ikinci filmde oynarım artık. hem benim gibi yakışıklı ve yetenekli baska nerden bulacaklarki. hadi hepinize bye. kendinizew ii bakın. beni de unutmayın.....