Görevimiz Tehlike 2
3,9

fragile1983
fragile1983

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
2 kere sinemada 1 kere evde izledim.çok ama çok güzel.hele o kapı sahnesi harikaydı alevler yüzüne yansımış...
falconx74
falconx74

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir aksiyon..
aleweylem
aleweylem

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kusursuz ve sürükleyici ;)
denizilke2
denizilke2

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yani sadsece görevimiz tehlike serisinin 1.sini izledim diye izlemek zorunda oldugumu hissettim ama çok bir şeyde beklemeden izledim, tahmin ettiğim gibi oldu , aksiyon filmlerine göre tabiki bir adım önünde. 7/10
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
John Woo Mission Impossible serisinin olmazsa olmazı olmak zorunda olmalıdır :) Her ne kadar sesimi duyuramamış olsam da benim düşüncem bu yönde :

notum:10/10
Fatih Kartal
Fatih Kartal

4 Haziran 2022 tarihinde eklendi
6 seriden oluşan bu filmin 2. Serisini izleyerek seriye başladım ve gerçekten oldukça tatmin edici bi film olmuş umarım devamındakilerde böyledir gerçi Tom Cruise'un olduğu filmin kötü olacağına pek imkan vermiyorum:))
spoiler: Özellik motor sahneleri ve sondaki dövüş sahnesi beni tatmin etti.
Mustafa Savran
Mustafa Savran

8 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Serinin en zayıf halkası olması bu filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Güzel bir hikayesi var fakat filmin aksiyon sahneleri abartılı ve gereksiz yerler var tek sıkıntı bu 6,6/10
comic-girl
comic-girl

7 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bu filmle tom cruise a aşık olmuştum hele o saçları beni bitirmişti.. bundan dolyı 100 den fazla kez izlediğme eminim.(abartmıyorum.) şimdi o kadar da güzel olmadığını düşünüyorum o ayrı ama çok da kötü değildi
sinema
1 ziyaretçi
1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
belki 1 sinden iyi kanımca. Ama film ya da sahne ne kadar fantastik olsa bile biraz da olsa inandırıcı olmalı bence. Dağcılık sahneleri güzel ama yuh dedirten cinsten.inanma duygularınızı kulalanmadan izlemeli. Bir de hangi yüz gerçek die merak ediyor insan. Her perdeye çıkan maskesini çıkarmaya başlayınca...kim kimdir...diyorsunuz...şimdi 3 sünü de izleyip hanigisi daha kötüyü seçmeye çalışacağım:)