Görevimiz Tehlike 2
3,9

classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
müthiş görsel efektler var.filmin her karesi ayrı bir görsellik.hans zimmer'in muhteşem müzikleriyle kusursuz bir film olmuş.macera sevenlerin izlemedim demesinin ayıp! sayılacağı bir film.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

18 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
senaryoda yine robert towne imzası bulunan filmde, görüntü çalışmasında hollywood’un işini iyi bilen ismi jefrey l. kimball vardı.müzik bu sefer usta işi aksiyonlardan hatırlancak alman kompozitör hans zimmer’a emanetti.baba yine tek kelime ile döktürmüş.eleştirmenler bu filmi beğenmedi ilki kadar ama benim için tam bir aksiyon bombası gibiydi.baba john woo tek kelime ile döktürmüştü :)) motor takip sahneleri,kumdan tabanca çıkarma sahneleri,beyaz güvercinler,çift tabanca tutan kahramanlar ve harikülade ağır çekim sahnelerle kaliteli bi john woo aksiyonu bekliyenleri üzmedi usta.
drhanniballecter
drhanniballecter

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu fiilmin bu kadar az puan almasına inanamıyorum,zaten puan veren arkadaşlar çok inanılmaz filmlere imza attıklarından herhalde puanda cömert davranmıyorlar,tabi nede olsa film çekmek ne kadar zor olabilirki hele böyle bir film çocuk oyuncağı :))))john woo teşekürler ve hiçbir sahnede dublör kullanmayan(john woo :tom un çoğu zor sahnesinde gözümü kapattım)tom çok çkok teşekkürler.
fragile1983
fragile1983

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
2 kere sinemada 1 kere evde izledim.çok ama çok güzel.hele o kapı sahnesi harikaydı alevler yüzüne yansımış...
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
John Woo Mission Impossible serisinin olmazsa olmazı olmak zorunda olmalıdır :) Her ne kadar sesimi duyuramamış olsam da benim düşüncem bu yönde :

notum:10/10
Fatih Kartal
Fatih Kartal

4 Haziran 2022 tarihinde eklendi
6 seriden oluşan bu filmin 2. Serisini izleyerek seriye başladım ve gerçekten oldukça tatmin edici bi film olmuş umarım devamındakilerde böyledir gerçi Tom Cruise'un olduğu filmin kötü olacağına pek imkan vermiyorum:))
spoiler: Özellik motor sahneleri ve sondaki dövüş sahnesi beni tatmin etti.