Gülden Gül
1 değerlendirme
9 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Rastgele izlediğim bir film bu aksam tekrar çıktı karşıma izledim yine çok güzel bir film yorumlarda biraz saçma demişler ama çaresizliğin acı sonu harika bir film tekrar emeği geçen bütün ekibe teşekkürler aşk ve drama bayıldım gerçekten basroldekiler yürekten herşey katıp oynamışlar kesinlikle tavsiye ederim
Tesadüfen izlediğim bir filmdi.sinemamızın ne yazık ki senaryo ve kaliteli oyunculuk sıkıntısı olduğunu biliyorum fakat bu kadarı biraz fazla.Evet duygulara dokunmasını biliyoruz drama da.Ama en önemli işlenmesi gereken kültürümüz asla (nedense) olmuyor.Kızımız hiç tanımadığı birinin yanına tehlikeli bir hastalığı olmasına rağmen gidebiliyor.tam türk aile örf ve adetleri!. Yada adam ailesini öldürmekle suçluyor kendini.bu kadar üzücü ve travmatik bir olayda hiç Allah yada kader tesellisi ve inancı geçmiyor.Amerikan filmlerinde mutlaka işlenen konulardır tanrı kelimesi.biz de asla olmaz.saçma teselli etmeler."Bu senin suçun değil,hayatına devam etmelisinspoiler: ." oldu canım.
izlediğim en iyi dram filmlerinden birisi herşey bir tarafa senaryosu çok etkileyici özellikle muhteşem şekilde final yapıyor izlemekten pişman olmayacağınız bir film
Son zamanlarda izlediğim en mantardan şamandıra filmlerden biriydi saçma sapan başlayan bu saçmalıkların sonra daha da katlanarak arttığı bir film bereket halk gününe gittik resmen 2 kişi verdiğim para üzerine kolası Mısır’ı filan çok gereksiz oldu film zorla uzatılmış toplasan 45 dk sürmez 2 saat de çıktık asla paranızı kaptırmayın evinizde bir film izseniz bile bu filme göre kat kat sizi mutlu eder film hakkında hiçbir yorumum yok çünkü yorumlanacak tarafı Yok ben kendi adıma gitmemeniz açına bir uyarı olarak bunu belirtmek istedim
Cingöz Recai mi bir nefes yeter mi diye tereddüte kalıp burdaki yorumları okuyarak gittiğim bir film.çok film izleyen biri olarak söylüyorum berbat,zaman kaybı 2 saat boş vaktiniz varsa bile gitmeyin evde oturun dizilerin tekrarlarini izleyin. senaryo Will Smith'in 7 Yaşam filmiyle nerdeyse aynı. onlarda his var nedenleri ve sonuçları var. burda sanki imkansız tedavisi olmayan bir hastalik umut olmayan bir hastalik gibi gosteriliyor ve nasıl oluyorsa herşey bi anda rayına oturuyor. hastalığı benzeyen bir ablam var ve yaşayışı davranışları örtüşmüyor. Zaman kaybı sadece. Ağladım duygulandım diyen arkadaslara şaşırıyorum...
Bundan önce Cingöz Recai filmine gittim Peyami Safa'nın o müthiş eserini mahfetmişler aradığımı bulamadım. Ardından bu filme girdim ismi beni çok çekti ve bende merak uyandırdı Cingöz Recai'nin yüzümde oluşturamadığı tebessümü oluşturması bir yana hüzün yoğunluğundan boğazım düğüm düğüm ayrıldım. Bu filmde Issız Adam gibi bir başyapıt. Herkese tavsiye ediyorum son zamanlarda ki en kaliteli çekim kalitesi ve oyunculuğu iyi vir film olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.