2,7
Benzersiz hakkında görüşlerin ?

17 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Daha önce böyle bir Türk filmi seyretmemiştim. Ben cok beğendim. Boyle güzel kafalar istiyoruz artık Türk sinemasında.
16 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Bir çok farklı duyguyu bir arada yaşatma gibi bir özelliğe sahip, özellikle Başrol Oyuncusunun istediği ruh halini yansıtabilmesi de filme farklı bi ambiyans katmış. 5 üzeri 5.
16 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Türk Sineması'nın böyle değişik, güzel ve en önemlisi "Benzersiz" senaryolara ihtiyacı var. Muhteşem
17 Eylül 2017 tarihinde eklendi
İzlenir, izlettirilir. Klasik yerli fimlerin çok ötesinde olduğunu söyleyebilirim. Tuhaf bir rahatsızlık yaşayan eczacının traji komik hikayesi.
1 Mart 2017 tarihinde eklendi
Teaseri seyrettim... Farklı bir tarz hissettim... Tabii kısa olduğu için tam bir fikir edinemedim...Fragmanı bekliyorum...
28 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Diğer yorumları okuyup etkilenip gittim. Sanıyorum sahte hesaplardan yazılmış yorumlar. Ben ömrü hayatımda böyle kötü bir film izlemedim, sırf nereye bağlayacaklar diye sonuna kadar kaldım. Oyunculuklar çok kötü, tanıdık oyuncular ama oyunculukları çok yapaydı. Gitmeyi aklınızdan bile geçirmeyin, giderseniz de haklıymış diyeceksiniz.
17 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Filmdeki mesajlar çok detaylı eglenceli hale geliyor ve neredeyse bütün duyguları yaşatıyor 👍 Herkesin gitmesi gereken farklı anlatımı olan güzel bir film ☺️
17 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Izlediginize pişman olmayacaginiz bir film . Son dönemin farklı konusu ile dikkat çeken filmlerinden, başarılı
19 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Senaryo, müzikler, oyunculuklar, kurgu gerçekten iyi. Sonunu tahmin edemeyeceğiniz bir fantastik aksiyon filmi. Mükemmel demiyorum ancak türk sineması için gerçekten "BENZERSİZ" bir film.
19 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Filmin verdiği mesaj çok iyi. Kesinlikle izlenmeli. Tarantino filmlerini sevenler izleyebilir. Keşke unutsam fimi de tekrar gitsem.
21 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Ilk dk da alıp sürükleyen ve seni içine alan bir film böyle kaliteli yapımlara ihtiyacımız var tebrikler
19 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Filmler ikiye ayrılır özgün olanlar özgün olmayanlar. bu film tüm cesareti ve özgüveni ile ben başka filme benzemem diye şahlanıyor. Türkiye'de kendi türünde bir ilk. Kesinlikle izlemeniz gereken benzersiz bir film. tavsiye ederim.
6 Mart 2021 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir yapim.bir şey yapmış olmak için değil ortaya cıkacak ürunün kaliteli olması için uğraşılmış,tebrikler. Olumsuz eleştirileri okuyunca vaktime yazık olacak diye düşündüm ama film farklı işleyişiyle teması ve çekimlerinin kalitesiyle kendini fark ettiriyor.
19 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Kadro cok iyi....Adı gibi BENZERSİZ.....Mutlaka gidilip görülmesi gereken film...Ben beğendim...İyi iş...
24 Şubat 2018 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izledim en berbat flim diyebilirim fragmanıyla alakası olmayan bir flim ve bu flimin adı KIRMIZI beyinsizler