Ortalama puan
2,7
23 Puanlama
Eski Sevgili hakkında görüşlerin ?

7 Kullanıcı yorumları

5
2 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
0 Eleştiri
2
0 Eleştiri
1
1 Eleştiri
0
3 Eleştiri
0,5
8 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Cok kotu bı fılmdı. Cok ısteyerek gutmıstım halbukı. Hıc zevk almadım. Esprı kalıtesı cok dusuktu. Olmamıs
4,5
11 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Beyaz show un tanıtımında gördüm filminizi. Gitmeye karar verdim. Uzun zaman sonra izlediğim en iyi romantik-komedi filmidir. Bir başyapıt değildir ancak diğer seyircilerde benim gibi filmi izlerken çok eğleniyorlardı. Bazı sahnelerde tüm salon kahkahalar içinde kaldık. Tolgahan sayışman ile Bade işçil cast olarak uyumlu görünüyor. Özellikle Tolgahan sayışman'ı filmin başrolü olarak iyi buldum. Ana karakterleri destekleyen Yan rollerin en iyisi olarak Aklımda kalan Tolgahan sayışman'ın Tıp fakültesindeki fırlama arkadaşı Ercan dı. :) Gayet sade ve doğal bir oyunculuk. Eren Pekgöz oynuyormuş, Çok komik ve çok sempatik bir oyuncu. Filmde Tolgahan Sayışman ve Eren Pekgöz çok iyi ikili olmuşlar. Bu ikiliyi biraz daha aradı gözlerimiz. Diğer yan rollerden Ünal Yeter de aynı şekilde sahneleri yükselten enerji olarak göze çarptı. Sadi Celil Cengiz'i de bayılmasıyla hatırlıyorum :) Ben çok eğlendim filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.
5,0
18 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
romantik-komedi tadında izlediğim güzel bir film.
oyuncu kadrosuda başarılı olmuş.
horoz sahnesi ve polis sahnesine bayıldım.
Yapanların ellerine sağlık.
1,0
10 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
Bu filmin yönetmeni kimse ne kadar basit bi film yaptıysa artık izlenmez kesinlikle bernt bir flm izlemeyin
5,0
10 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Macera ve aşkın güzel harmanlanmış hali.Izlenesi bir film.Gitmeden önceki tüm tedirginliklerim gittiğimde yersizleşti.
0,5
12 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Berbat bi film dayanamayıp çıktım o kadar küçük ve sıkıcı olaylar fazlasıyla büyütülmüş oyunculuklar çok kötü asla hissedemiyosun rolu bence sakın gitmeyin
0,5
6 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
İzlediğim türk filmleri arasında en kötüsüydü sanırım. Senaryo berbat,espiri seviyesi yerlerde olan bir filmdi.Kesinlikle zaman kaybı..
Daha Fazlasını Göster