vaktime,parama yazık oldu.tabii gözlerime de...oğluma versem makineyi bu kadar titretmez.filmin adı Aşkım Aşkım olsaydı daha yeride olurdu,hala kulaklarımda.ya hiç mi gösterime girdirmeden seyredelim demediniz.nereye gidiyor bu insanlarrr
Afedersiniz ama bu kadar saçma kurgu görmedim yönetmen bunu yazdığında nasıl beğenip seyirci önüne sunmuş hayret ediyorum 90tlmiz çöpe gitti emeği geçenlere yazık olsun
Hayatimda izledigim en kotu filmdi. Korku filmi degil komedi filmi deseler daha iyiymis. Oyuncular berbat efektler yol kurgu hikaye cok ama cok kotu. Verdigim paraya oturdum agladim. Ya bi filmi yaptiktan sonra olmus mu diye oturup izlemez mi yonetmen? Hic izlemeden direk vizyona surmus heralde. Bu filmi ceken kamera olsam bozulurum bir daha film cekmem. Puanim 1 bilde degil 0. Verecgnz paraya yazik.
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi böyle bir filmi nasıl sinemaya koyarlar anlamıyorum verdiğimiz paraya ve izlediğimiz zamana açıyorum kesinlikle izlemek gibi bir hata yapmayın..
Oyunculuk makyaj kostüm vs çok kötü ve gerçekçi değil .Korkutması gereken karakter güldürüyor.Filmde hiç korkmadım tam tersi sadece güldüm.Filmin İlk yarsı çok sıkıcı ver gereksizdi sadece film uzatılması için koyulmuş gibi bu filme gitmenizi önermiyorum.
HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ KORKU FİLMİ. BÖYLE BİR FİLMİN AVŞAR SİNEMALARINDA NASIL GÖSTERİLDİĞİNE HALA İNANAMIYORUM. HİÇ ÖNCEDEN İZLENİP ELEŞTRİLMİYOR MU GÖSTERİME GİRECEK FİLMLER BİR SEVİYESİ YOK MU. VERDİĞİM PARA VE KAYBETTİĞİM ZAMANA ACIYORUM İNSANLAR FİLM ÇEKEBİLİR İYİ YA DA KÖTÜ OLABİLİR AMA SİNAMALARDA GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLERİN BİR KALİTE SEVİYESİ OLMASI ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE İNSANLAR HER ZAMAN SİNEMAYA GİTMİYOR VE GİTTİĞİNDE DE BÖYLE KÖTÜ FİLMLERLE KARŞILAŞMASINLAR.
GİTMEYİN. Sinema camiasına küfür olarak yapılmış bir video, film bile diyesim gelmiyor. Resmen izleyicilerle dalga geçmek amacıyla yapılmış bir şey. Tam anlamıyla RE ZA LET.