2,9
Lanet: Ervah Cinleri hakkında görüşlerin ?
29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Bence film tarzının hakkını vermiş.Farklı bir korku filmi olmuş.Çok gerildim izlerken.Tabiki bir siccin değil bilerek girdim.
28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
vaktime,parama yazık oldu.tabii gözlerime de...oğluma versem makineyi bu kadar titretmez.filmin adı Aşkım Aşkım olsaydı daha yeride olurdu,hala kulaklarımda.ya hiç mi gösterime girdirmeden seyredelim demediniz.nereye gidiyor bu insanlarrr
3 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi böyle bir filmi nasıl sinemaya koyarlar anlamıyorum verdiğimiz paraya ve izlediğimiz zamana açıyorum kesinlikle izlemek gibi bir hata yapmayın..
1 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
filmi ikinci kez izledim, her seferinde çok heyecanladım özellikle son yarısı heyecan verici.
herkesin izlemesini tavsiye ederim.
1 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Ya ben hayatımda bu kadar kötü bir film görmedim burger kingden sinema biletli menü aldığıma LANET ettim
4 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Türkiyede böyle bir filmi izlemek gerçekten sevindirici, standartın dışında bir film olmus.Mutlaka izlenmeli
29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
iki arkadaşımla birlikte gittik.Başta sıkıcı gibiydi ancak gençlerin köye gidişiyle işin rengi değişiyor.Köylerdeki evler etkiliciydi.ortam gericiydi.Arkadaşlarım ve ben açıkçası filmi geçer buluyorum.
20 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Gitmeyin emin olunki izleyeceginiz en sacma video film diyemem buna verilen paraya harcanan zamana yazık
1 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Sonuna doğru filmde heyecan artıyor.Sürükleyici idi.Blair cadısını anımsattı.Zaten o tarzda çekilmiş.Ama köy çok farklıydı.Filmden sonra etkisi sürüyor.
29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Çok guzel bir film hayatımda ilk defa bu kadar korktum .
Tavsiye ederim 👍 zahid çetinkaya ❤ ❤ ❤ basarilar
1 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin! Hayatımda izlediğim en kötü filmdi.Amatör oyuncular amatör kurgu..Kesinlikle verdiğiniz paraya yazık.
5 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Arkadaşımın ısrarı üzerine birliktegirdik.Umudum yoktu.Sıkıcı başladı ancak sonrası çok iyi ilerledi.Tarz olarak yapancı filmlere benzettim.Sağlam bir iş olmuş.Gençlere gerçekten noldu bilmiyoruz ama o köyde bir gece geçirmek isterdim.İş için yorumum 4 / 5
8 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim.Değişik bir tarz yaratmışlar.Son yarısında salonda çığlıklar duyduk.Gece o köyde kalmaya karar verdik.Bakalım biz dört arkadaş gidicez.Lanet devam ediyor olabilir :)
29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Kızımla gittik.Ben gerildim izlerken kızım çok korktu.Ben kızım için girdim ve izlediğim korku filmleri içinde kesinlikle üst sıralara koyabileceğim bir film olmuş..
29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Bu köyü nerden buldular.Efsoydu.Arkadaşlarla oraya gitmek istiyoruz.Açıkcası filmin ilginç bir ambiyansı var evlere girdiklerinde duyduğumuz hayvan sesleri çok iyiydi.Ben etkilendim ve son yarım saati gerildim.