Filmi arkadaşlarla dün izledik. Öyle daha ikinci dakikasında bööö diye korkutan filmlerden değil. Sürükleyici. Merak uyandırıcı ve geriyor. Özellikle son yirmi dk bayağı korktuk.
Filme bir arkadaşım ile gittim.Açıkçası el kamerası filminden keyif alanları memnun edecek bir film.Bence sürükleyiciydi.Gerildik ve gidicek arkadaşlara öneriririm.
Mükemmel ötesi bir iş olmuş. Uzun zamandır bir korku filminde bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık süper ötesi bir iş çıkarttmışsınız! Harikaaa mukakkak izlenmeli. Korku türü severlerin kaçırmaması gereken bir film
Filmi anlamayıpda yazanları anlamyıorum.Film Türk korku filmleri arşivine girmeyi hakediyor.Çok farklı bir teknikte çekilmiş.İki kurgu birleştirilmiş.Dabbeye alışık insanların filmi anlamaması normal buluyorum.İlerde değeri anlaşılır.
Biz hala dabbe gibi filmleri bekleyelim.Bence bu film Türk korku sinemasında çok eksik olan bir boşluğu doldurdu.El kamerası filmlerinin en üstüne koyuyorum.Olduğu ambiyans ve doğal oyunculuklarla gerçekten o gezide bende olduğumu düşündüm.Sanki hepsini tanıyor gibiydim.Sonuna doğru çok gerdi.Başarılı bir iş Türk korku filmlerinde ilk üçe koyabilirim.İlerde anlaşılacak.
Film çekim tarzıyla Türk korku filmleri içinde ayrı biryerde düşünülmeli.Gençlerin terkedilmiş köyde geçen hikayeleri sürükleyici ve sonuna doğru korkmaya başlıyorsunuz.Ben filmi beğendim