Arif v 216
    Arif v 216 hakkında görüşlerin ?

Dilşat E.
    Dilşat E.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Baya baya kötüydü cem yılmaz diye gittim ama berbat çıktı bir an önce bitmesini istedim. Zamanınızı boşa harcamayın derim.
    İlknur B.
    İlknur B.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Film gösterime girmeden önce hakkında çok fazla şey yazılmış olması Filmin dezavantajı olmuş. Cem Yılmaz, Cem Yılmaz’ın bu film hakkındaki beyanları ve bütçesi ile ilgili yazılanlar izleyicilerin beklentilerini çok yükseltmiş. Kötü bir flm değil, ancak Cem Yılmaz’ın en iyi film de değil. Filme harcanan emek ve özen kendini belli ediyor. Seyirci olarak değer gördüğümü en çok hissettiğim filmlerden biri oldu. Özellikle Kısa yoldan para kazanmak ya da bir filim çekmiş olmak İçin çekilen filmlerle kıyaslamak, bu filmde emeği geçen herkese haksızlık olacaktır. Bana göre senaryosunda birtakım sıkıntılar olsa da sonuç olarak eğlenceli bir film.
    serap k.
    serap k.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Cem Yilmaz filminde cok gulmeliyim,kahkahalar atmaliyim dusuncesiyle giderseniz hayal kirikligi yasarsiniz bu filmde.Ancak gercekten emek ,para,zaman harcanmis bir film seyretmek istiyorsaniz bu filmi seveceksiniz.Evet belki cok cok komik degildi.Ama son donemdeki Turk filmlerini goz onune aldiginizda baştan sona emek,ugrasi kokan bir fim.Mekanlar,kostumler,muzikler,renkler cok iyiydi.Cem Yilmaz guldurmekten ote Yesilcam ruhunda bir film hediye etmek istemis Turk sinemasina ve basarmis.Beklentiniz bolca kahkaha atmaksa evet bu filme gitmeyin.Ama uzun uzun ugrasilmis,gercekten emek verilmis kaliteli bir film izlemek istiyorsaniz gidin.Bu film begenilmeyebilir ama hayatimda gordugum en kotu filmdi,şoyle berbatti,boyle berbatti demek bu filme büyük haksızlık bence.
    Can K.
    Can K.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Bence zaman kaybı değil, espiriler yerinde senaryo güzel , oyuncular hakkını vermiş.Cem Yılmaz
    filmleri içinde belkide en iyisi.Beğenmeyenlere dikkat edin ,her filmde cem yılmaz dan stand up performansı bekleyen kişiler.Kardeşim bu film , stand up değil. Adam her saniye sizi güldürmek zorunda mı !!
    Eknerg
    Eknerg

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle muhteşem bir film hayatimda izledigim en guzel filmlerden biri eski zamanlari cok guzel anlatiyor zaten cem yılmaz filmi daha ne olsun ki.
    Musabayse K.
    Musabayse K.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Cok kotu filme denk geldim fakat bunun gibi hem kotu hem sıkıcısıni hic gormemistim zaman kaybi oldu filmde reklam ve gondermelerden baska hicbirsey yok tamamen hayal kirikligi.
    HAKAN G.
    HAKAN G.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    O kadar iğrenç bir filim ki verdiğiniz paraya yazık ENES BATURUN HAYAL Mİ GERÇEK Mİ filmi daha komikti ENES BATUR DA daha fazla eğlendim Arif ve 216 ya gitmemenezi tavsiye ederim.
    riseuprice
    riseuprice

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Şu filme bu kadar eleştiri yapabilmek için senede 3-5 film kapasitesi olması gerek insanın. Yaptığınız hataları sıralıyorum arkdaşlar: 1- CY filmlerinden gösteri performansı beklemekten vazgeçin
    2- Sinema bir sektördür. Yurt dışı komedi filmleri izleyin. Filmi sadece Türkiyede yayınlanan komedi filmleri ile
    kıyaslıyorsunuz.
    3- Ben eğlendim. Hem de fazlasıyla. Sen eğlenemiyor bi de üstüne kostümünden, müziğine, senaryosundan
    platformuna, oyunculuklarına kadar verilen emeği göremiyor, takdir edemiyorsan, evet senin hakkın sadece
    'laf koyma, nobranlık ve argo' üzerine kurulu filmler. Bak KAYHAN geliyor. Ona gidersiniz.
    Merve U.
    Merve U.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Filme giderken komedi filmi olarak degerlendırıp gitmedim sadece geniş oyuncu kadrosunu ve 60 ları nasıl yansıttıgını merak etttiğim için gittim.Anladık ki senaryo her seymiş oyuncu kadrosusadece görsellikten ibaret kalmış ve her repliğin gönderme olmasından filmi takip edemedim hercümlede bir espri yapılmaya çalışılmış ayrıca sosyal mesajlarda cok yersızdı. Film bırakmadı resmen o 2 saat 20 saat gibi geldi.
    Mertone P.
    Mertone P.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Harika harika harika son derece kaliteli bizleri.eskilerede götüren vefat eden.degerli sanatcilarimizida yaşatan.efsane.film
    Baran G.
    Baran G.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Cem yılmaz tek kalemde silinecek biri değil ama gerçekten kötüydü benim düşüncem en kötü ne yapabilirim diye düşünerek bu filmi oluşturdu hala izlemeyenler bekleyin interneye düşünce 130 dakikanızı çöpe atarsınız
    Berfin N
    Berfin N

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Cok sacma bir filim olmus havadigim zamana yazik filmin ilk çegreyinde kaktim zaten. Dogru ya her unlunun filmi iyi anlamina gelmez. Bosuna ugraşilmis bu filim icin
    Lale S.
    Lale S.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Koskoca turk komediyen ne hale duşmuz. Kos koca adam hala robot larla ugrasiyor.arif ve 216 kendine gel.sen bir unlu oyuncusun. Saçma işlerinden vaz geç.
    Çağrı U.
    Çağrı U.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Film, belirli bir yaşın anlayabileceği espirilerle dolu olan, sadece belirli bir kesim için yapılmış bir film olduğu için çoğu kişi tarafından beğenilmedi. Film iyiydi
    Y. Ü.
    Y. Ü.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Gerçekten son zamanlarda gittiğim en iyi filmdi.Bence cem yılmaz'ın en iyi filmi.Nasıl bu kadar aşağılıyorlar anlamıyorum.Aile arasında'ya da gittim ama gerçekten çok başarısızdı.onu övüp arif v 216 'ya nasıl kötü diyorlar anlamıyorum.Yani Öneriyorum.