Ahmet Z.
23 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Cem kardeşim KASMA tamam mı KASMA....!!!! SOSYAL MSJ ı dayıyacam diye ölçüyü komediden kaçırma..... Yada ADAM gibi fragman yap içeriğinin komedi olmadığını herkes anlasın.... Buna da ayar oluyorum haaa... Yeni çıktı herhalde allayıp pullayıp fragmanda 10 yıldız gösterip, sinemada yerlerde süründürmeler... Bunu malesef ŞAFAK da ŞAHAN da yapıyor... Olum size ne oldu yaa,, kendinize gelin, özgüven patlaması mı yaşıyorsunuz.! Yoksa orta yaş bunalımı mı? Yazamıyorsanız yazanlarınkini çekin..!! Ali BAba ve 7 Cücelere hiç yorum yapmadım, yapmayacağım...
******Eğer bu yazıyı okursan sana bir Adam gibi adam tavsiyesi:******
Bi yurt dışına git, bir Anadoluyu gez,Youtube da takıl feyk hesaptan genç komedyenleri takip et, biraz da kitap oku... Hiçbirimiz mükemmel değiliz ama hepimiz üzerimize düşeni güzel yapmakla yükümlüyüz..!!
Günümüz Türk sinemasını kurtaran bir film olmuş, kostümler en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış müzikler üzerinde belliki fazla mesai yapılmış (cem yılmaz filmdeki kaliltede müzik yapsa gerçek hayatta günümüz popçularından fazla konser verir) makyaj desen Zeki Müren canlanmış filmde oynamış . senarist her filminde star wars gibi efsanelere gönderme yapar lakin bu film sadece esprileriyle değerlendirilecek bir film değil her tarafından kalite akıyor.
Filmi dar bakış açısıyla izleyenler çok şey kaybetti iki kere izledik. dolu dolu harika bir emek var evet komiklikler biraz az ancak çok güzel bir çalışma
Kaliteli, eğlenceli, fantastik bir filmdi. Her ayrıntı özenle hazırlanmış. İzlerken eğlendim ve çok beğendim. Stand up beklentisiyle giderseniz aradığınızı bulamayabilirsiniz. Film başka stand up başka sonuçta.
Cem Yılmaz Show yapmalı film yapmamalı bence, eski bayatlamış esprileri ısıtıp ısıtıp koyması filmde bir konu atraksiyon olmaması yönünden hayl kırıklığı .bufilme gitmeyin derim o kadar
Güzel Güzel Güzel Güzel Güzel GüzelGüzel Güzel Güzel Güzel Güzel GüzelGüzel Güzel Güzel Güzel Güzel GüzelGüzel Güzel Güzel Güzel Güzel GüzelGüzel Güzel Güzel Güzel Güzel GüzelGüzel Güzel Güzel Güzel Güzel Güzel
Gora hem Türk sinema tarihi hem Cem Yılmaz için kült bir yapımdı.Nasıl bir hata etmişsem aynı film lezzetinde bişiy beklerken izlediğim en kötü ve can sıkıcı filme gitmiş bulundum.Muhtemelen bundan sonra film çekmeyecektir,yazık olmuş harcanan paraya
cem yılmaz tek kişi çıksan kanepede otursan yeterdi. Sana yakıştıramadım bu şaçma filmi. gereksiz boş konuşmalar.... ilkokul mizahı... yazıkkk verdiğim 11 tl ye acıdım resmen . böyle filmlerden kazandığınız parada haram ....
Filmi çok beğendim.Bence Cem Yılmaza yakışır bir film yapmış.Espriler çok ince.Filmde verilen mesaj malesefki teknoloji ilerledikçe sevgimiz,hislerimiz,duygularımız hepsini kaybediyoruz.Eskiden yaşanan dostluklar,sevgi ve yardımlaşmalar günümüzde hep yokoluyor.Mekanikleştikte duygularımız,hislerimiz hepsi yok oluyor.Hayatımızı algoritmalar ele geçiyor.Robotlar yöneticek tüm hayatımızı.Duygularını ,hislerini kaybetmiş bir toplumu kötülük ele geçirecek .Çok uzak değil bir 30 yıl sonra .... Bizim toplumumuz recep ivedik gibi bomboş filmlerle oyalanadursun Süpersin cem yılmaz
Türkiye’ de çıkan seviyesiz mizah filmlerine karşı bir ışık gibi karşımıza çıkan bu filmi şiddet ile tavsiye ederim. Kaliteli esprileri, güzel planlanmış kurgusu ve ince göndermeleriyle çok güzel bir çalışma. Sadece son bölümlere doğru senaryo biraz karman çorman olsa da bu göz ardı edilebilir
Komedi olmamış biraz nostalji vardı o kısımlar güzel olmuş. Komedi beklentisiyle gitmeyin ilk yarı salonda gülen olmadı ikinci yarı da biraz komedi havası vardı. Eh işte...