Ramazan Kocaman
1 değerlendirme
12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Beyler film harika hatta müthiş olmuş gitmeyen pişman olur şu yok kötü örnek oluyor diyen mallara bakmayın gençleri yetiştiren ailelerdir tv ve sinemalar deyil biz kurtlar vadisiyle büyüdük katil olmadık Allaha sükür velhasıl kelam gidin ve dizinin keyfini cıkartın
Film çok güzel bir konuya değinmiş anlayanlar için. Fakat filmde konuşmalar sırasında çalan müzikten dolayı konuşmaları kaçıyoruz. Hiç değilse müzik sesi biraz azaltıp konuşmaların sesi biraz yükseltilse film daha iyi anlaşılacak.
Tek kelimeyle rezalet..Anlamsız,mantıksız,manasız,saçma sapan çatışma sahnelerinden başka bişey yok filimde..Yazık bu millet bunu haketmiyor..inanın bana filim bitmeden ayrıldım salondan o kadar kötü yani..
Gençlere yanlış şeyleri kahramanlık unsuruyla empoze eden ve koca bir neslin yanlış yetişmesine sebebiyet veren aynı zaman da insan canının bir değerinin olmadığını, küfür, argo v.b. iğrenç bir konuşma lisanı ile bunu gençlerin diline izole etmek gibi saçma ve kötü bir sürü etkisi olan bu film kessinlikle vizyondan kaldırılmalı...
Emeginize saglık bu uzun zamandır izlememiştim beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı diyebilirim herkesin ölmesine üzüldük ama olsun devamı gelir diye umuyoruz.
Film Çok Kaliteli Kolay Kolay Sinemaya Gidip Film İzlemem Fakat S1F1RB1R Gerek Konusuyla Gerek Oyuncu Kadrosuyla Beklentilerin Kat Kat Üstüne Çıkmış Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...Bizlere Böyle Güzel Film İzlettiler.
Ciddi anlamda mükemmel filimi izlerken yaşıyorsunuz... Filimde yaşananları gerçek hayatta olan şeyler. Kadına şiddet çocuk istismarı vb.daha birçok şey filimde var anlatılmış ciddi anlamda izletilmesi gerken bir filim. Bazı seyirciler 'Sıfırbir ne adana keko dizisi lan çok küfür var saçma sapan şeylere özendiriyorlar' vesayre daha birçok boş yorum yapıyorlar ama kimsede demiyorki tamam mafya var uyuşturucu var ama bu işlerle uğraşanların sonu ya ölüm yada cezaevi ..........Uzun lafın kısası FİLİM MÜKEMMEL... SADECE SİLAH SESLERİ Bİ DEĞİŞİK SIFIRBİR DİZİSİNDEKİ DAHA İYİYDİ AMA VARDIR Bİ BİLDİKLERİ..... İZLEYİN İZLETİN BOŞ KONUŞMAYIN HERKES SUSSA BİZ SUSMAK !!!!!1
Kesinlikle çok kötüydü keşke paramı bu kadar gereksiz ve cahilce bir filme harcamasaydım migdem bulandı resmen şiddetin bu kadar çok olması migdemi bulandırdı gençlerimize yazık o sebepten hergün haberlerde bir cinayet görüyoruz kaynağı belli oldu.