Mert H
1.379 değerlendirmeler
17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Diziyi izlemedim, filmini de açıkçası ön yargılı olarak izledim ancak kesinlikle ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Tamam, çok iyi bir film değil ancak en azından çakma zenginleri anlatan film ve dizilerden bin kat daha gerçeklik kokan bir film olmuş.
Her zaman takdir ettiğim oyuncular ve yine her zaman konularına oldugu kadar bize verdigi mesajlara gerçek ve samimi yaklaşan bir film olmuş. Günümüzde kadinlara ve çocuklara gösterilen şiddeti vurgulayan bu film bence 10 yıldızı hak ediyor ama burda sadece 5 yıldız atabiliyoruz..HERKES SUSSA BİZ SUMAYACAZ.!!
Çok güzel[spoiler][/inanılmaz savaş yine süper] çok iyi yani izlemesem bile güzel fragmanından beli daha önce ki yayınladiği dizilerin tüm bölümleri süperdi
Burada yorum yazanların hepsi filmde oynayanlar galiba. Bu kadar saçma sapan bir film için ancak onlar güzeldi demiş olabilir. Bu kadar boş bi film görmedim
Amerikan filmlerinde uzaylı öldüren yahutta tek başına koca bi ülkeyi fetheden kahraman filmlerine bayılan, korku filmlerinden şiddetin ağa babasına ağızlarının suyu aka aka izleyen adamlar kalkmış gelmiş Mafia filminde “Çatışma vardı “ diye eleştiride bulunmuş. Şakamısınız arkadaş? Filmin Ana fikrine göz ucuyla bile bakmadan kalemini eline alan döktürmüş. Anlatılan hikaye dışarda, Sokağınız da mahalleniz de şehriniz de ne yazık ki tüm ülkede. Birileri elinde. Geldiğince buna dikkat edilmesi için, kafanızı o yana çevirmeniz için, hiç değilse göz ucuyla bakmanız İçin çaba harcamış ve bence fazlasıyla başarmışta. Milyon dolarlık film şirketlerinin yapmadığı ve bil hassa yapamadığı bir film ortaya çıkarmışlar. Tebrikler Helal olsun. Eleştiri yapmak kötülemek değildir sadece Öğrenin artık şunu.