Sıfır Bir
4,1
Sıfır Bir hakkında görüşlerin ?

sinema
1 ziyaretçi
9 Eylül 2020 tarihinde eklendi
güzel bir film günümüzde maalesef bu tür olaylar olabiliyor.
güzel bir yere dikkat çekmişler
unutmayın ki sonuçta bu bir film
Kadir Doğan
Kadir Doğan

6 Eylül 2020 tarihinde eklendi
bu film cok guzrldi bu kadar guzel film yapmislar film guzeldi ve eylenceliydi gercekten guzel film yapmislar
Arda Ayhan
Arda Ayhan

20 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Film güzel ama azad cengo burak cihad salih mehmet aga ve savaş feci şekilde ölüyorlar üzüldüğüm için 2 verdim alın size spoiler
Gamze Aslan
Gamze Aslan

23 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Güzel di tekrar yenisinin vizyona girmesi dileğiyle tavsiye ediyorum arkadaşlar iyi seyirler diliyorum
Yusuf Ekmen
Yusuf Ekmen

29 Haziran 2020 tarihinde eklendi
İzlenmiyor sizin sitenizde sıfır bir filmi bu nasıl şey sabahtan basıyorum sürekli fragman veriyor
Yunus Özkan
Yunus Özkan

25 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Nasıl izlediniz bende bu sayfaya kayıt oldum ama nasıl izliyeceğimi bilmiyorum direk fragman açılıyor
Hazar Üyük
Hazar Üyük

21 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Olum üyr ol üye ol olduk şimdide bana filmi izletmiyorsunuz sahtekarlıktan başka yaptığınız bir bok yok
Batuhan Tatlı
Batuhan Tatlı

9 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Yok kötü örnek oluyormuşlar da... yok bilmem ne ?!
Sanki anasını satayım bu adamlar olmasaydı bu filmi,diziyi çekmeselerdi hepiniz peygamber olacaktınız ya... Ne büyük talihsizlik. Tüh. Gencecik cocuklarımıza silah ögrettiler. Bizim milletimiz ne yazık ki "özgünlük" nedir bilmediği için Kurtlar Vadisi'ne ne bileyim Deli Yürek'e gelince ya da amerikan gang filmlere gelince kahraman, bu adamlara gelince kötü örnek oluyorlar. At gözlüğü takıp sadece kendi yöresinde yaşayan,kendi şehrinde olanlardan başka bi şey bilmeyen, "genel kültür"den bi haber olarak yaşadığı için, emeğe saygı göstermeden bilip bilmeden konuşmayı da seven bi milletiz. Tek duyduğumuz sağdan soldan duyma dedikodularla,önyargılarınızla gelip , boş film canavar bunlar bilmem ne deriz hep... Hayatın gerçeklerini ( siyasal - hukuk - adalet) gibi şeyleri sindiremediğiniz için bomboş yaşamakla yetinmeye devam edin diyorum. Önce o zihniyeti değiştirmen lâzım. Ben bir Seslendirme Dublaj Sanatçısı ve Yönetmeni olarak bu filme puanım 9/10.

Ellerinize,sabrınıza,yüreğinize sağlık Kadri Beran Taşkın ve Sıfır Bir Ailesi
Durmuş Fıstık
Durmuş Fıstık

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Aga tek kelimeyle efsane spoiler:
Azat ölünce ağlayasım geldi bi baktım herkes öldü, Bence film yeniden çekilsin, Oyuncular ne olcak derseniz bişey olmaz yeniden getirsinler yeniden izleriz
Murat Bas_29
Murat Bas_29

19 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filim ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş bide açılırsa güzel olur fıdkskdckckdjdjxnsjsjdkskskckckd
Mehmet Turhaneri
Mehmet Turhaneri

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu flim abd yapımi olsa idi muhtemelen 10 puan verirdiniz bu tarz flimler abd de binlercesi yapılyor ve bizlerde ayıla bayıla seyrediyoruz flim bana gore 10 üzerinden 9 bu kadar amatör oyunculara ragmen cok iyi iş başarmışlar flim bastan sona heycan adrenalin yüklü bu gibi flimler yapılmaya devam ederse turk sinamasi biryerlere gelir
Serdar timur
Serdar timur

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
izlemedim daha bakıyorum ama ne diyeceğimide bilemediğim için bu saçma eleştiri butonunu kaldırınız lütfen
Merve Kaya
Merve Kaya

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Mğkemmmel bayıldın gerçekten bu uygulama efs[spoijdjdkskjdbndjddkkfkekepsljfjfjdkkfndnsnxkckdkdllfkf
Sefa Dadaş
Sefa Dadaş

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ellerinize sağlık dffgfggghjudgigtiujkukumumukukukuukuukluluulummykyyk6kk6k6le77ll77luu77euumumyymykydkekek
Vedat Erdağı
Vedat Erdağı

19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Filmin adından vasat olabileceğini tahmin ederek ön yargılı izledim. Fakat çekimler, oyuncuların doğallığı, haraketleri, makyajları, konuşmaları on üzerinden 9 bence. Klasik bir mafya filmi gibi görünsede aslıdna gerçek mafyanın kaybedecek birşeyi olmayan insanlar olduğu, hele bir de mağdurun yanında olması vicdanlarda onlar için yer açmaktadır. filmde savaş rolündeki her oyuncu doğal hayattaki gibi oynamış. etrafımızdaki arkadaşımız tanıdığımız yada akrabamız gibiler. izlenmeye değer bir film. yapımcıya, yönetmene ve oyunculara teşekkürler.