2,8
Pamuk Prenses hakkında görüşlerin ?

29 Mart 2025 tarihinde eklendi
Pamuk Prenses filmindeki oyunculuk, genellikle ortalama bir performans sergiliyor. Başrol oyuncusu, Pamuk Prenses karakterine masumiyet ve duygusal derinlik katmaya çalışsa da, bazen yüzeysel kalıyor ve duygusal geçişlerde zayıf anlar yaşanıyor. Diğer karakterler ise genellikle klişe performanslar sergiliyor, özellikle kötü kraliçe ve avcı karakterleri izleyiciyi daha fazla etkileyemiyor. Bununla birlikte, oyunculuk ekibinin genel olarak filmdeki fantastik atmosferi desteklediği söylenebilir. Ancak, daha güçlü ve özgün performanslar, filme daha fazla duygu katabilirdi bide dayı oyunculuk çok kötü bide kadın deli
23 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-postası veya +447918641801 WhatsApp numarasından iletişime geçin
30 Mart 2025 tarihinde eklendi
film tam bir ortalama bir film remakee bir film olduğu için 2012 yılında çıkmış filmi ile kıyaslayarak eleştrimek en mantıklısı 2 filmde aynı senaryoy sahip bildiğimiz çocuk öyküsü. Bu ilm 2012 filminden farklı bir rota ile giiyor sık sık müzikal sahneler araya giriyor ve durumu iyice çocuksulaştırmış ve anlatım daha masalsı bir anlatım olmuş.2012 deki film ise daha detaylı olduya bitti demeden ciddi ve daha fantastik bir yapıma sahip.Bu Remakein de remake olan film bazı olayları olduya bittiye getirip kestirip atılmış durumda. Özellikle Kötü kraliçe ile olan mücadele çok basit 2012 deki filmde ise ciddi ciddi bir savaş sahneleri ve mücadelesi vardı.bu film izlemeye değer mi emin değilim ama 2012 deki film çok daha başarılı
26 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için size yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-posta adresi veya +44 7918 641801 numaralı WhatsApp numarası üzerinden iletişime geçin
31 Mart 2025 tarihinde eklendi
Afiş tasarımından görsellere kadar ancak bu kadar vasatın altında bomboş bir film izlenimi verilir. İzlemeye değmez. Zaman kaybı.
8 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Sakın bu saçmalığa gitmek gibi bir hata yapmayın , oğlum bu oyuncuları seçerken çok düşündünüz mü?????