Tenet
    3,9
    Tenet hakkında görüşlerin ?

Taygun çifçi
    Taygun çifçi

24 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Bir film bu kadar karmaşık olmak zorundamı sorusu geliyor insanın aklına. Hayır değil ama bu adamın filmlerini bu yüzden seviyorum bende. Haaa işin b.k çıkarmış’mı evet. Film güzel’mi peki derseniz. Bence mükemmel. İlk 1 saati sıkılmadan pür dikkat izlerseniz sonunda herşeyi birbirine bağlamış hocam. Bazı eleştirel yerler vardı. Mesela diyaloglar çok keskin geçişlerle doluydu. Sanki bi konu hakkında konuşurken bir anda başka bir konuya geçmiş gibiydiler. Bu beni biraz rahatsız etti sadece. Bir kopukluk vardı yani. Çeviriden kaynaklıda olabilir bilemiyorum. Müzikler çok güzeldi özellikle aksiyon sahneleri. Sonuç olarak film tam bir nolan filmi işte . Artık klasik hale geldi
    ALPEREN
    ALPEREN

24 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    filmin kısaca kelimelerdeki özeti şu olabilir.. yarın fragmanı izledim, dün filmini izleyeceğim şimdi ne mi yapıyorum:? :))
    film şu ara vizyonda olanlar içinde açık ara önde diyebilirim... zira o kadar mktan filmleri ülkemize getirip gözümüzün kanamasını sağlıyorlar..
    elifbekir sıddık
    elifbekir sıddık

17 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    sadece ilk 20 dakikasında bile beyninizi hissetmiyorsunuz anlamak için bence 2 3 kere filan izlemek gere. sonunda ne yok artık diyebileceğiniz gerçekten karmaşık aşırı mindfuck bir film... umarım siz ilk izleyişte anlayabilirsiniz... nolan gerçekten asla şaşırtmıyor, yapabildiği kadar karmaşık kafa patlatan filmler yapmaya devam ediyor.... iyi seyirler bence pişman olmayacaksınız....
    Erman Bostan
    Erman Bostan

8 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Nolan'ın son filmi Tenet hakkında yazdım dostlar. Bence film küresel bir salgın felaketiyle boğuştuğumuz şu günlerde, çağımızın politik iklimiyle çok tuhaf bir örtüşme içerisinde. Sadece insanlığın büyük çoğunluğunun filmdeki karakterler gibi maskelerle dolaşmasından bahsetmiyorum, filmin en derin ve güçlü anlam katmanında virüsün hepimizi bilgiyi paylaşmaya, organize olmaya, birlikte hareket etmeye zorlaması gibi, yeni bir paylaşım doktrininin gizlendiğini düşünüyorum. Üstelik bunu akılalmaz bir görsel ziyafet eşliğinde yapıyor.

Bol spoiler içeren yazıma buradan ulaşabilirsiniz:

Herkese sevgiler.
    Emre SİMİTÇİOĞLU
    Emre SİMİTÇİOĞLU

6 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Kurgusu çok kötü aşırı sıkıldım beğenenler neyini beğeniyor anlamadım

Zaman kaybı hiç bir sahnede bir anlam yok baştan sona gergin müzik
    Mert H
    Mert H

5 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Christopher Nolan'ın çekmiş olduğu tartışmasız en karmaşık film olduğunu aynı zamanda da en fazla aksiyona sahip olan filmi olduğunu iddia ediyorum. Aksiyon sahnelerin çok olması filmi takip etmeyi kolay hale getirmeye çalışsa da filmi tam anlamıyla benimsemek ve anlamak için ikinci kez izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Diğer beyin yakan filmler en sonunda bir şekilde kendini açıklasa da bu film tamamen seyirciye bırakılıyor. Kimi seyircilere göre bu kusursuz bir film yapısı olabilir ancak bana göre muhteşem ile kusursuz arasında bir yerde bu film.
    Cemil Can
    Cemil Can

2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    merhbalar.
    filmi dün izledim, filmin senaryosu zamanda yolculuk ve paralel evren ,evrilmiş zaman üzerine yazılmıs son derece karmaşık bir senaryoya sahip, bunun üzerine ilave olarak cok kötü bir renk filtresi secilmiş görüntü ve krguya sahip, nolan beni oldukca şaşırttı.275 milyon dolar bütceye sahip bu film bir karmaşa silsilesi.
    zamana hükmeden casuslaların bazı aksiyon sahneleri fena değil idi . film bütün olarak okadar karmaşık ve hızlı ki anlatılmak isteyeni kaçırma endişesıyle zevk alamıyorsunuz. bence nolanın en kötü filmi diyebilirim. cokta yorucu
    su-sisesi
    su-sisesi

2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Nolan filmi bitirdikten sonra izlememiş galiba.. ismine yakışmayan özensiz pek çok eksiği mevcut yapımın.. böyle yüksek bütçeli bir filmde böyle teknik hatalar nasıl olur anlamak güç hayal kırıklığı maalesef sinemada izleyeceksiniz eğer beklentiniz en alt seviyede kalsın derim iyi seyirler..
    Kutay Eser
    Kutay Eser

1 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Film anlaşılması zor ve detaylı bir film olmasına rağmen bu Nolanın bu sefer eleştirileri dikkate almasından kaynaklanıyor. Film durup olayları anlatıyorsun eleştirisini dinleyip filmi tamamen izleyici ile baş başa bırakmış. 1 defa izlemek filmi yeterince anlamak için yetersiz benim görüşüme göre. Film izlenmesi gereken ama inception prestij kalitesinde olmayan iyi bir Nolan filmi.
    erkan öztürk
    erkan öztürk

30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Genel olarak insalar beğenmiş ama film kötü arkadaş sırf birşeyler olacak mı diye sonuna kadar izledim iki saatim çöp oldu. Filmden bir anlam çıkarmaya çalışmak anlamsız çünkü yok. Gelecekteki insanlar geçmişi yok etmek istiyormuş kim olduğu bile belli olmayan kahramanımız ve herkezin sıradan birşeymiş gibi hiç şaşırmadan konuştuğu ve nedense konu hakkında çok bilgili olduğu zaman evrilmesi
    DZCE81
    DZCE81

27 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Beyin yakan bir filmdir. En az 3-5 defa izlemeniz lazım. Müzik ve ses aksiyon güzeldi fakat bi yerlerde devreleriniz yanabilir. Anlaşılması zor fakat güzel bir filmdi.
    Yaser Hidayetzade
    Yaser Hidayetzade

26 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Film daha başlar baslamaz ilk giriş sahnesinde etkiliyor. Aylardir bekliyorum TENET'i ve beklediğime değdi. Yönetmen Nolan'ın zaten kafasi seyirciyi direk etkilemek üzerine çalişiyor:) Her filmi ikinci kez izletmeye teşvik ediyor çünkü bi çok insan ilk izlediğinde birşey anlamiyor. Harika film harika muzikler harika görsel şölenler ve harikasin NOLAN.
    Not: İzleyecekseniz telefonu kurcalamadan dikkatlice izleyin, ve tek izlemenizi tavsiye etmiyorum en az iki kişi gidin izleyin.
    Murat Keskin
    Murat Keskin

26 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Çok beğendim. Dede Paradoksu sahnesinde filmdeki olup biteni dahada iyi anlıyorsunuz. Klasik NOLAN filmi. Farklı bir kafası var bu adamın. Beyin yakar.
    oltumatematik
    oltumatematik

26 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Sinema salonunda olduğunuzu unutmak, ben neredeyim'i aklınıza dahi getirmek istemiyorsanız adres zaren Nolan'dı. Tenet de bu hususta tam aderee teslim iş olmuş. Enfes!