Aşık
    3,3
    Aşık hakkında görüşlerin ?

engin candan
    engin candan

3 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Aşık veyselin kişiliğine saygımdan dolayı filmi izledim ,bu kadar kıymetli ve bu kadar derin bir hikayeden bu senaryoyumu çıkarttınız facia,biz aşık Veyseli kör bilirdik bu oyuncular sayesinde deli gibi görünmüş,bu kadar yeteneksiz bir kadro çok ayıp edilmiş koskoca Veyselim'e
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

26 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Aşık Veysel'in hayatını vasati ölçüleri aşamayan bir şekilde anlatan yapım 5/10
    Ridvan B
    Ridvan B

21 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Keyif ve aynı zamanda ilham veren bir filmdi. Gözleri gören ama yüreği körelmiş insanların olduğu şu fani dünyada kalp gözüyle bakıp görebilen, sözleri ve sesiyle yüreğimize dokunabilen sevgili Aşık Veysel'e selam olsun, kabri pür nur mekanı Cennet olsun...
    Başta senarist ve yönetmen olmak üzere filme emek veren herkesin emeğine sağlık. Emirhan Kartal'a ayrı bir parantez açmak lazım, piri Aşık Veyseli bir müzisyen olarak ancak bu kadar güzel canlandırabilir bir insan. Resmen karaktere can vermiş ve resmen Veyseli yaşamış bizlere en içten şekilde yansıtmış. Yüreğine sağlük kardeşim yolun ve bahtın açık olaun inşallah...
    Umarım filmin devamı çekilir de, gençlik çağı kadar pek değerli hayatının geri kalanı da beyaz perdeye taşınır Saygıdeğer Aşık Veyselin.
    Vedat K.
    Vedat K.

1 Ocak 2017 tarihinde eklendi
    Bir oyuncu için en zor şeydir görmeden oynamak.Helal olsun.Hele müziklere söylenecek laf yok.Aşık veyselin sazının rengi uslubu ile tek bağlamayla bu kadar güzel müzik, filme ne kadar güzel oturmuş.Gerilim yerlerindeki bağlama akorlarına bayıldım.Tüm ekibi yürekten kutlarım.