Dangal
    Dangal hakkında görüşlerin ?

Çağrı K.
    Çağrı K.

16 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Film tek kelime ile anlatmam gerekirse eğer izlemeyenler için söylüyorum " kusursuz" "mükemmel" "harika" nasıl anlatılır bilemiyorum ki...
    Kesinlikle izleyin.Pişman olmazsınız.
    Okur Yazan
    Okur Yazan

9 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    DANGAL!
    Yitirilmiş '' samimiyetin '' perdeye anbean yansıması.
    Dünya sinemasına kafa tutan Amerikan filmlerine ciddi fark atan ve bunu '' ıspatlayan'' film.
    Tüm dünyaya özellikle; Türkiye ve benzeri ülkelkerdeki toplum yaşayışlarına /politikasına /altı çizili mesajlar veren bir baş yapıt.
    Azmin inanca inancın başarıya dönüştüğü umudun ışığı olan film.
    Yüz altmış bir dakika süren, ömürlük iz bırakan ve Hindistan'ın kırsal kesimlerinden adeta gürül gürül akan medeniyetler ülkesine çalım atan dünyayı ayağa kaldıran bir film.
    Milli marşlara gösterilen saygının aynısını hak eden ayakta alkışanacak bir filmdir DANGAL.

PK'si -3 İDİOTS'u ve Yerdeki Yıldızlar ( Her Çocuk Özeldir) ile geniş kitlelere avazlanan, kitaplarda okutulması gereken hayat dersidir Aamir KHAN filmleri.

Uzun uzun anlatmanıza gerek yok Aamir KHAN filmlerini.
    benim dediğim gibi yapın.
    İzleyin / İzlettirin.

Yapımda emeği geçen Dangal'a ilham olan gerçek kahramanlara...
    Hindistan'a ve Aamir KHAN'a...
    Saygı ve Minnettarlıkla.
    Çalıkuşuu
    Çalıkuşuu

8 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Ulkemizin film yapımcılarına kesinlikle örnek olması gereken bir film.Bıktık artık bes on aşk üçgeni etrafında örülü zihinlerimizi uyuşturmak için yapılmış filmlerden. Ulkesi için ömrünü adamış vatansever bir babanın üzerinden toplumsal bir cok bozukluklara en yerinden dokundurmalarla eleştiriler yer almış. Oyunculuklarını dile bile getirmiyorum. Her bir karakteri izlerken hani cuk oturmuş tabirini kullanmaktan alamıyor insan kendini.Demem o ki entrikalar olmadan da 3 saate yakın insanlar ekrana kilitlenebiliyormus yeter ki amaç günü kurtarmalık sadece para hesapları olmasın.Aamir Khan ı ve tum emegi gecen herkesi tebrik ediyor ve cok tesekkur ediyorum bize boyle bir keyifle bu kadar anlamlı bir film izlettirdigi icin.
    Sila S.
    Sila S.

3 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    harika bir film kesinlikle izlenilmesi gerek bir film toplumda kadinlara bakış açısını çok güzel açıklamış
    Salih K.
    Salih K.

3 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Çok güzel Aamir khan in olduğu filimler güzel olmuştur daima. Daha çok hint filmleri gösteriye girmeli başarıların devamını diliyorum.
    Emre T.
    Emre T.

2 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Aamir Khan yine sasirtmayarak kalitesini ortaya koymus. Filmde her nekadar gures konusu islenmis olsa da etkilenmek icin gurese ilgi duymaniza gerek yok. Zaten filmin basarisi da burada bence; ana konuya ilgili olmasaniz bile konunun cok basarili, samimi ve duygusal islenmesi nedeniyle film ve karakterler sizi kendine bagliyor. Filmlerde kolay duygulanmayan biri olmama ragmen bazi sahnelerde aglamami ve sinemada cevremdeki insanlarin da o sahnelerde ayni duygulari yasamasini filmin basarisina ve basta Aamir Khan olmak uzere oyuncularin performansina bagliyorum. Tabiki filmin hissettirdikleri bu melonkolik duygularla sinirli degil. Aksiyon tarafini ele alirsak gures sahneleri o kadar basariliydi ki, gurese ilgili olmama ragmen her bir sahnesini keyifle ve kacirmamak icin adeta gozumu kirpmadan izledim. Sonuc olarak mutlaka sinemada izlenmesini tavsiye ediyorum. (İsmini vermeyecegim bir sinema sirketi de sagolsun bu guzel filmi daha cok insana ulastirmak amaciyla sanirim, bu filme ozel oldukca uygun fiyatli bir kampanya da yapmis bilginize..)
    Evrim E
    Evrim E

5 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Filme gitmek konusunda bir ön yargıya sahiptim, hint filmi olması, müzikleri... bilirsiniz genelde Hint filmleri müzikleri ile beyninize acı çektirir.
    Filmi izledim, açıkçası baya güzeldi toplumsal mesajlar vs. veriyordu ve bunu bir kamu spotu edasıyla değilde bir arkadaş gibi yapıyordu, başınızı ağrıtmadan izlettiriyordu yani.
    Müzikler az çok affettirdi genede bazı yerlerde ''yeter artık'' dedirtmedi değil.
    Açıkçası, fikrimce aamir khan ın diğer filmlerinden bir tık öndeydi en azından izlediklerim arasından, çünkü bu filmde sıkılmadım aksine merak ederek izledim, süresiyle alakalı da olabilir.
    Oyunculuklara denecek yok kesinlikle mükemmeller.
    Kullanılan ortamların,renk tonlarının pek bir numarası yoktu.
    Merve K.
    Merve K.

30 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Tek kelime harikaa... yine her filminde olduğu gibi hem güldüren, hem duygulandılar, hem heyecanlandıran kısacası bütün duyguları bir filmde yaşatan insan. Seni çok seviyorum Aamir 👍🏼👍🏼👍🏼
    Güney G.
    Güney G.

29 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Harika demekten başka kelimeler yetmiyor. Büyük emekler verilmiş ve kusursuz film. Hiçbir eksiğini göremedim. Aksine fazlası var.
    bunyamin29
    bunyamin29

28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Kesinlikle muhteşem bir filmdi.2.5 saat boyunca sıkılmadan filmin sonunda güzel bir his bırakarak sinemadan çıktık.Hint filmlerini sevenleri ve özellikle Aamir Khan sevenlerin izlemesi lazım.Aamir Khan'ın her filmi muhteşem her filmi başyapıt.Umarım bundan sonraki filmleri daha erken vizyona girer..Bu arada müzikler muhteşemdi gene...
    Gamze Ö.
    Gamze Ö.

28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Aamir khan sonunda bir filmini beyaz perde de izledim ve yine pişman etmedin. Oyunculuğun senaryo hepsi harikaydı. İzleme imkanınız olursa izleyin hatta tüm filmlerini izleyin ! Teşekkürler 😊
    Cevdet K.
    Cevdet K.

24 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Gayet güzel bi film.çok.başarıli bir oyunculuk.bu filmde asiri dans falanda yok cok begendim.ayni zaman zarfinda hem genc hem yasli hem kilolu hem kasli baya ozenmis
    Emin Halit T.
    Emin Halit T.

21 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    AAMİR KHAN DİYORUM VE SUSUYORUM :) BİR ADAM BU KADAR MI MUHTEŞEM OLUR. YAŞI 52 OLMASINA RAĞMEN HER TÜRLÜ ROLE GİRİYOR. HER FİLMİNDE FARKLI ROLLERE GİRİYOR VE BÜTÜN ROLLERİNİN ÜSTESİNDEN HAKKIYLA GELİYOR . TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK İZLENEN VE BANA GÖRE EN İYİ HİNT FİLMİ DANGALI MUTLAKA İZLEYİN. ŞUAN AĞUSTOS AYINDAYIZ SİNEMA SALONLARINA BAKTIĞIMDA GİDİLECEK EN FAZLA 2 -3 FİLM VAR ONLARDAN BİRİ DE DANGAL . CUMALİ CEBER DENİLEN SALAKÇA YAPIMA PARA VERECEĞİNİZE BU FİLME PARA VERİN. OYNADIĞI HER FİLMDE TOPLUMSAL MESAJ VEREN AAMİR ABİMİZ BU FİLMDE DE VERMEK İSTEDİĞİ MESAJI BİZE ULAŞTIRMIŞTIR . EMEKLERİNE SAĞLIK :)
    Izleyen biri
    Izleyen biri

20 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Dünya sinemasının böyle filmlere çok ihtiyacı var. Aamir khan filmleri gerçekten harika. izlediğiniz her filmi sizde bir etki bırakıyor. zaman kaybı demiyorsunuz. Tabi herkesin film anlayışı çok farklı. 3 idiots , her çocuk özeldir gibi filmleri saçma bulanlarda var. Allah yardım etsin o insanlara. Bu filmi de diğer filmleri de mutlaka izleyin destek olun . sevgiler , saygılar...
    Cansu B.
    Cansu B.

19 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Aamir khan kalitesi.. kesinlikle ve kesinlikle gidilmesi izlenilmesi gereken bir film. Film 3 saate yakın sürmesine rağmen hiç hissedilmiyor bile filmin akışına kapılıp gidiyorsunuz. Zaten aamir khan boş film yapmaz. Saçma sapan filmlere gitmek yerine böyle eğitici kaliteli filmlere gitmek lazım. Dahasını görmek ümidiyle.. :)