Mükemmel bir film zaten çoğumuz okurkuş olduğunuz için salonlara daldık ama kitabı okumayanlar varsa gidip gitmemek konusunda kararsızlarsa acilen gidin asla pişman olmazsın bu kadar abartılacak ne var derseniz çok şey var her sahnesini gülümseyerek izleten bir film allahım çıldırcam çok fazla fazla güzel anlatamıyorum siz sadece filme gidin anlarsın
Filmi, kitabı çok güzel ve komik olduğu için izlemek istedik ama film kitabın da hatrı olmasa kimsenin izlemeyeceği bir film olmuş. Kitaptaki en romantik sahneler yoktu.spoiler: Ali bıçaklanmadı bile.
. Ben Percy Jackson ve Ölümcül Oyuncaklar kitaplarının filmini de beğenmemiştim. Kitapların yanında çok sönük kalmıştı. Ama bu filmde kitabı okumayan birisi filmi izlemez. Ben bile çıkıp gitmek istedim. Eğer filmi izlemek istiyorsanız fragmanları ve diğer yayınlanan videoları izlmeniz yeterli olur. Ali çok donuk bir oyuncuydu. Yaprak da onu aratmadı. Tuna zaten olmasa da olurmuş. Oyuncuların yarısının sadece birer sahnesi vardı.spoiler: Kitapta sonuna kadar Ali'yi desteklemiş olsam da filmde keşke Barış'la olsaydı dedim.
HARİKA BİR FİLM.. GENÇLİK FİLMLERİNİ SEVEN HERKES BU FİLMİ SEVER.. KARAKTERLERE AŞIK OLDUM. TABİKİ KİTAPTAKİ HER SAHNE YOK. AMA YİNEDE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE AKTARABİLMİŞLER. AĞLARKEN 3 SANİYE SONRA GÜLMEYE BAŞLIYORSUNUZ.. AŞIK OLDUM VE ETKİSİNDEN BİR SÜRE ÇIKAMAYACAĞIM... ALİKUŞ BİTANESİN SEN! NEREDE SENİN GİBİLER?
Harika bir film tekrar tekrar izleyebilirim Kitapta olmayan sahneleri de görmek isterdim ama yinede mükemmel, filmi daha çok komedi seven çocuk ruhlu kişiler izlerse daha çok keyif alacaktır Anakus üzgünüm film kitaptan daha güzeldi.Beklentiyi arttırdın 2 inşallah daha da iyi olur♡
gerçekten baş karakterin rol yeteneğinden tutun filmin konusuna kadar her şey çok yapmacık ve saçma. hiç güzel bir film değil cidden beğenemedim. neden bu kadar fazla puan almış onu da çözemedim. çok boş bir film.
Film daha çıkmasa da en mikemmel film olcak çünkü 4N1K çünkü Büşü yazdı çünkü Fabkuş çekti (Ama burda neden en fazla 5 yıldız verebiliyoz ki, ben 830287302 yıldız vermek istiyorum, üzücü)
İlk olarak henüz çıkmamış 4N1K filmi için gerçekten heyecanlıyım. Bir okurkuş olarak kalbim pıtırdıyor. Buradan söylemek istediğim şey ise lütfen Wattpadden çıktı bu kitap diye ön yargılı olmayın. Şöyle düşünün, genç bir kız yazdığı yazıları bir yerde paylaşmak istiyor. Fakat her yayın evi bu kitapları basmıyor. Büş bu harika kitaplar Wattpadde paylaşarak kendini gösterdi. İnsanlar onun kitaplarını ve samimiyetini sevdi. Ve böylece bu güzel kadın ünlü oldu, kitapları basıldı. Şimdi ise o kadar beğenildi ki film oluyor! İlk olarak bu kitaba, daha sonra ise filme şans vermenizi istiyorum. Ha, eğer derseniz ki 'Asla okumam/izlemem!' O zaman kitaba karşı olan tabularınızı yıkın ve daha bilmeden eleştirmeyin. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler. Uh, şimdi gelelim filme. Kitaptada olduğu gibi filmde de harika bir seçim yaptın anne! Fabkuş ve sen sayesinde biz kurabiyelerin hayalleri gerçek oluyor! Teşekkür ederiz <3
Acayip güzel olacağına eminim kesinlikle izlerken agzim kapanmiyacak cunku hep gulucem o kadar uyumlular ki ...Valla anlatamıyorum busunun kitabı bu tabisi güzel olacak dumayan kalmasın 4 n1k film oldu
Wattpad çıkışlı, ergen kitabı şeklindeki o tabularınızı yıkıp giderseniz sinemaya gerçekten eğleneceksiniz. Okuduğum en güzel kitaplardan biri. Filmin de izlediğim en güzel filmlerden biri olacağına inanıyorum.