Bu Mahsun ve avanesi gibileri merak ediyorum. Bir misafir evlerine gelince ilk önce nereyi gezdiriyorlar acaba? Mesela hemen tuvalete götürüp; “Bak burası bizim tuvaletimiz, burası tuvalet taşı, bu delik, burada çömüyoruz, burada ıkınıyoruz” diyen var mı? Yok! İş filme ve sinemaya gelince neden hep ıkınıyorsunuz o zaman! Millet sizin yellenmenizi izlemek zorunda mı? şöyle: Osmanlı döneminde bir grup kadın ve erkek var! Kadının biri; “Kadınlarla erkekler arasında çekiliş yapılacak, sonuçta kim kimi nasıl bulacak, kim kime nasıl girecek?” diyor. Ahlaksızlık diz boyu! Sonra bu kadın ve erkekler çekiliş sonucu eş oluyor... Devamını anlatmak midemi bulandırıyor dostlar! Bu filme +21 ibaresi gelmeli! 21 yaşında altındakiler filme alınmamalı! 21 yaşın üstündekiler de azıcık ceddinden utanıyorsa sinemaya gitmemeli! Mahsun çok afedersiniz bu filmiyle pornoculuk yapıyor!
Filmin arasına elbette duygusal ve milliyetçi duygulara seslenen öğeler de katıyor! Savaşlara ve acılara bağlıyor işi mesela! Mahsun bunu hep yapıyor zaten! Zehiri bal ile içirmeye çalışıyor! Görsel öğeler şahane, müzik harika; ama filmin içeriği afedersiniz kerhane! İş sadece Mahsun’un filmlerinde bitmiyor. Böyle yüzlerce film var, hatta sinemamız böyle rezil örnekler için neredeyse bir araştırma laboratuarı!