Deli Aşk
2,6

Ümittaşçı
Ümittaşçı

13 Mart 2017 tarihinde eklendi
Emrah kaman bambaşka harika bi film olmuş yine kaçma biraderden sonra buda müthiş filmin çalışılmış esprilerinin dışında emrah kamanın oyunculuğu çok farklı bi mizah katıyo zenginleştiriyo kardeşim 1 hafta sonra askerden gelio tekrar gidicem. D şiddetle tavsiye ediyorum. D
Erman T.
Erman T.

14 Mart 2017 tarihinde eklendi
isler güçler tarai bir film calgi cengi 2 de gulmedim ama bu komedi adana yoresi komedisi de eklenince mukemmel bir yapit olmus. Kaman kardeslerin yumusak ince mizahini zaten cok seviyordum. cümle duzeyinde espriler oldugu icin recep ivedik serisi hayranlari bu filmden birsey anlamadiklari icin kötü puan vermişler. Cem Yilmaz inda ortak oldugu film iki replikle gecilmis keske biraz daha olsaydi ama bu iki replik bile kendi basina bir komedya. son iki yildir izlediğim en komik filmdi. Teşekkürler
burakalbayir
burakalbayir

16 Mart 2017 tarihinde eklendi
Kaçma biraderin bir kaç tık üstünde. Kaman kardeşleri tebrik ediyorum zaten cem yılmaz kimin elinden tutsa o kişi başarılıdır. ahmet kuralla murat cemcir gibi emrah ve murat kamanda müthiş işler başarıyor. Film sonuna kadar salya saça saça gül müthişdi gerçekten. (ince espri absürt komedi sevenler için ;)
Alper Y
Alper Y

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bakmayin elestirilere kafa dagitmaya ve gülmeye 10 numara Film. Filmin amaci sadece güldermek ve bunu gayet iyi yapiyor. Hayat bos pompola cos.
Hazal G.
Hazal G.

11 Mart 2017 tarihinde eklendi
kötü yorumlara kanmayın, eğlenceli zaman geçirmek ve gülmek isteyenler için birebir. Cem Yılmaza laf edenler de bir baksınlar filmin senaryosu kime ait, bilip bilmeden konuşuyorlar.
İHD M.
İHD M.

12 Mart 2017 tarihinde eklendi
İnanılmaz komik bir film seyrettim çok güldüm çalgı çengi ikimiz filmine gulmemis biri olarak hemde. çok iyi komedi filmi kesinlikle izleyin.
ikiler C.
ikiler C.

16 Mart 2017 tarihinde eklendi
ya ben bu kadar beğeniceğimizi tahmin etmedim harika bir film. Recep seviciler muhtemelen olumsuz yorum yapmış ama absürt komdesi seviyosanız bu film mükemmel. Kaman kardeşler yükseliyor bu yolda başarılar. Aldırmayın kimseye izleyin
Mesut Ç.
Mesut Ç.

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
Hiçbir sahnesinde sıkılmadan çok zekice şakaları olan frangmanın aksine çok güzel bir film mu az zam.
Jungkook_Yugyeom 9
Jungkook_Yugyeom 9

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Espriler, oyunculuklar ve senaryo çok güzeldi. İzlerken çok eğlendik. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum