2,6
Deli Aşk hakkında görüşlerin ?
13 Mart 2017 tarihinde eklendi
öncelikle şunu belirtmek isterim film izlemeden izlediğim fragman tatmin etmemiş ama beklentimizi yüksek tutmadan en azından pazartesi gününü biraz da olsa renklendirebilirz diye gittiğim bir filmdi.Belli bir bekleti içine girmeden gittiğim filmde daha ilk sahneden kötü gidişatın sinyalini vermişti.banel espri anlayışıyla kötü senaryosuyla hiç sarmadı ve ilk kez ilk yarının bitip filmden gitmek istedim
13 Mart 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi.! Facebooktan toplama espriler ile filmi bitirdi. Gittiğime pişman oldum. Fİlmin 2.yarısından sonra salonun yarısı gelmedi. Hayal Kırıklığı resmen. !!!
19 Mart 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğin en iğrenç filmdi. Cem yılmaz gibi birinin bu filmde isminin bile geçmesi rezillik... Zaman ve para israfı.
14 Mart 2017 tarihinde eklendi
İğrenç.... vereceğiniz / verdiğiniz sinema parasına yazık. Gitmeyin. İlk yarı bitene kadar 2 kez çıkmaya kalktık, 2.yarıyı bir umut bekledim, daha da beterdi.
29 Mart 2017 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en kötü film. Bu gibi filmleri görünce Türk Sinemasının geleceği için ümidimi kaybediyorum. Hoş izlediğim en kötü film dedim belki haksızlık etmiş olabilirim. Çünkü film arasında ailece salonu terk ettik. Reklamdan sonra çok şey kaçırmış olabilirim. Verdiğimiz para harcadığımız zamana üzüldük.
24 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Allah belanızı versin türk sinemasının yüz karaları parayı her bulan anca film çekiyor sonra gözleriniz kanıyor
21 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Berbat bir film. Hic gülmedim. İmdb 3 falan olmalı. Vakit kaybı. İyi yorum yapanlar herhalde recep ivedik izleyicileri.
26 Mart 2017 tarihinde eklendi
Inanilmaz kotu film hep bisey olcak diye bekledim ama hic bisey olmadan sacma sapan esprilerle filmi bitirdiler.Yazik turk filmlerinin kaliteleri giderek dusmekte.
25 Mart 2017 tarihinde eklendi
Bu film bizim için çok öğretici oldu. Bir daha asla yorumlarını okumadan bir filme gitmem. Boşa giden parayı geçtim Resmen zaman ziyanlığıydı. amatör oyunculuk basit senaryo... Demek ki ne yapıyormuşuz? Sırf afişinde Cem Yilmaz var diye filme girmiyormuşuz.