Deli Aşk
    2,6
    Deli Aşk hakkında görüşlerin ?

Antonio Banderas
    Antonio Banderas

15 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Flimin bana göre hatası her sahnede güldürmeye çalışması ve (apsürt hareketleri ben şahsen sevmem )buna rağmen çok fazla aşırı komik sahne var kafayı her türlü dağıtıyor
    Jungkook_Yugyeom 9
    Jungkook_Yugyeom 9

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Espriler, oyunculuklar ve senaryo çok güzeldi. İzlerken çok eğlendik. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum
    SE A.
    SE A.

15 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
    Film muhteşemdi. İzlediğim Türk komedi filmlerinin en iyilerindendi bence. İyi ki olumsuz yorumları dikkate almamışım. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen ve kaliteli bir komedi filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
    Alper Y
    Alper Y

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Bakmayin elestirilere kafa dagitmaya ve gülmeye 10 numara Film. Filmin amaci sadece güldermek ve bunu gayet iyi yapiyor. Hayat bos pompola cos.
    RIDVAN E
    RIDVAN E

18 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Komedi sevenler icin komik bir film tek kötü yanı bir tek emrah kaman vatdı bunun yanına 2 veya 3 kisi daha alsaydınız müthiş bir film olurdu ama bu haliylede cok iyi bir film güzel bir yapıt
    Ünzile Gülçin A
    Ünzile Gülçin A

21 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Berbat bir film. Hic gülmedim. İmdb 3 falan olmalı. Vakit kaybı. İyi yorum yapanlar herhalde recep ivedik izleyicileri.
    Utkubaba1634
    Utkubaba1634

24 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
    Allah belanızı versin türk sinemasının yüz karaları parayı her bulan anca film çekiyor sonra gözleriniz kanıyor
    martinscorsese
    martinscorsese

4 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Bu ekibin bir önceki filmi kaçma biradere bayağı gülmüştüm bunu fazla bir beklentim olmadan sadece gülmek için izledim. Birde bir eleştirmenin övgü dolu yazısını okumuştum. (Alin Taşçıyan dı sanırım) Ancak beklediğimi bulamadım, bence iki film aynı kalitede değil.
    Hasan  Y.
    Hasan Y.

29 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en kötü film. Bu gibi filmleri görünce Türk Sinemasının geleceği için ümidimi kaybediyorum. Hoş izlediğim en kötü film dedim belki haksızlık etmiş olabilirim. Çünkü film arasında ailece salonu terk ettik. Reklamdan sonra çok şey kaçırmış olabilirim. Verdiğimiz para harcadığımız zamana üzüldük.
    Sercan A.
    Sercan A.

26 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Inanilmaz kotu film hep bisey olcak diye bekledim ama hic bisey olmadan sacma sapan esprilerle filmi bitirdiler.Yazik turk filmlerinin kaliteleri giderek dusmekte.
    Femat S.
    Femat S.

25 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Bu film bizim için çok öğretici oldu. Bir daha asla yorumlarını okumadan bir filme gitmem. Boşa giden parayı geçtim Resmen zaman ziyanlığıydı. amatör oyunculuk basit senaryo... Demek ki ne yapıyormuşuz? Sırf afişinde Cem Yilmaz var diye filme girmiyormuşuz.
    Şeyma Ç.
    Şeyma Ç.

21 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Kesinlikle tavsiye etmem cok sacma bir filmdi herkes salonu terk etti paranizi cope atmayin.. basi sonu bastan basa sacma sapan bir film
    Senay Yazaroğlu
    Senay Yazaroğlu

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğin en iğrenç filmdi. Cem yılmaz gibi birinin bu filmde isminin bile geçmesi rezillik... Zaman ve para israfı.
    Mesut Ç.
    Mesut Ç.

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Hiçbir sahnesinde sıkılmadan çok zekice şakaları olan frangmanın aksine çok güzel bir film mu az zam.
    Goksel  Bzkrt
    Goksel Bzkrt

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Severek seyrettigim bazen cok guldugum eglenceli bir film. Kadro ve yapimciyi gorunce daha fazlasini beklemek hakkimiz. Sonucta eglenceli dakikalar gecirmek icin seyredilebilir.