Atilla Y
1 değerlendirme
10 Mart 2017 tarihinde eklendi
Emrah Kaman'ın sempatik yüzü bundan önceki yapımlarda çok defa bizi eğlendirdi, güldürdü fakat bu defa büyük beklentiyle gittiğim filmden yine fragman gazisi olarak geri döndüm. Evet absürd komedi yapılmaya çalışılmış ama bence biraz abartılmış.
filme birkaç gün önce gitmeye niyetlendiğimde burdan okuduğum olumsuz yorumlar beni fazlasıyla düşündürmüştü..nihayetinde izlemeye karar verdiğimde iyiki gelmişim dedim..emrah kaman bilidğimiz gibi yine esprileriyle güldürdü bizleri zaman zaman zirve yaptı..çalgı çengiye dayanamayıp salonu terketmiştik onla kıyaslanmayacak kadar ondan üstün bi film..olumsuz yorumlara takılmayın gidin derim..denemeye değer dinleyin beni :D
Kaçma biraderin bir kaç tık üstünde. Kaman kardeşleri tebrik ediyorum zaten cem yılmaz kimin elinden tutsa o kişi başarılıdır. ahmet kuralla murat cemcir gibi emrah ve murat kamanda müthiş işler başarıyor. Film sonuna kadar salya saça saça gül müthişdi gerçekten. (ince espri absürt komedi sevenler için ;)
Severek seyrettigim bazen cok guldugum eglenceli bir film. Kadro ve yapimciyi gorunce daha fazlasini beklemek hakkimiz. Sonucta eglenceli dakikalar gecirmek icin seyredilebilir.
İğrenç.... vereceğiniz / verdiğiniz sinema parasına yazık. Gitmeyin. İlk yarı bitene kadar 2 kez çıkmaya kalktık, 2.yarıyı bir umut bekledim, daha da beterdi.
Komedi sevenler icin komik bir film tek kötü yanı bir tek emrah kaman vatdı bunun yanına 2 veya 3 kisi daha alsaydınız müthiş bir film olurdu ama bu haliylede cok iyi bir film güzel bir yapıt
Emrah kaman bambaşka harika bi film olmuş yine kaçma biraderden sonra buda müthiş filmin çalışılmış esprilerinin dışında emrah kamanın oyunculuğu çok farklı bi mizah katıyo zenginleştiriyo kardeşim 1 hafta sonra askerden gelio tekrar gidicem. D şiddetle tavsiye ediyorum. D
Inanilmaz kotu film hep bisey olcak diye bekledim ama hic bisey olmadan sacma sapan esprilerle filmi bitirdiler.Yazik turk filmlerinin kaliteleri giderek dusmekte.
Flimin bana göre hatası her sahnede güldürmeye çalışması ve (apsürt hareketleri ben şahsen sevmem )buna rağmen çok fazla aşırı komik sahne var kafayı her türlü dağıtıyor
ya ben bu kadar beğeniceğimizi tahmin etmedim harika bir film. Recep seviciler muhtemelen olumsuz yorum yapmış ama absürt komdesi seviyosanız bu film mükemmel. Kaman kardeşler yükseliyor bu yolda başarılar. Aldırmayın kimseye izleyin