Bence güzel bir seriydi ama bazı yerlerde çok boş konuşmalar vardı ama gerçekten izlemeye değer bir seri. serinin sonu beni çok şaşırtı bu da izlemeyenlere minik bir spoiler olsun.
aslında büyük beklentilerle izlediğim bi filmdi ama beklediğim gibi bi film çıkmadı karşı filmde ve serilerinde çok fazla boş konuşmalar izleyiciyi sıkınlı sahneler çok kısa sürüıca n 5'e kadar hepsinin konusu aynı dolayısıyla ilk filmi izleyince diğerleri kabak tadı ında toplamda 5 serinin heyecanlı sahneleri toplansa ve biraz daha uzun süreli tek bi film yapılsa daha iyiymiş.yinede boş vakit geçirmek için izlenebilir
Oldukça özgün bir konuya sahip olan iyi bir gerilim filmi . Sürükleyici , hareketli ... Ama abartılmaması gerekir , ortada 4/4 lük , doyurucu bir film yok . Sonu da çok daha iyi bitebilirdi diye düşünüyorum ... 5/3.5 ...
Orjinal bir fikirden yola çıkan senaristler yönetmenin de katkısıyla iyi bir iş çıkarmışlar. Serinin devamını henüz seyretmediğimden yalnız bu ilk filme yorum yapacağım. Filmin başrolünde Alex rolünde izlediğimiz Devon Sawa'yı ilk defa görüyorum. Fakat Steve William Scott'ı hem komedi(Bay Woodcock) hem de Bullet Proof(Kurşun Geçirmez) gibi aksiyon filmlerinde seyretmiştim. Çok başarılı bir oyuncu fakat sinemaya atıldığı ilk yılları olsa gerek bu filmde pasif bir rolde izliyoruz onu. Ayrıca filmin en gizemli konuşmasını yapan çok kısa bir role rağmen seyircinin içinde kuruntu bırakan Star Trek serisinin oyuncularından Tony Todd'un yer alması iyi bir seçimdi. Star oyuncuların kadroda olmamasına rağmen senaryonun orjinalliği ve yönetmenin olaya hakim olması gişede beklenmedik bir başarı ve serinin devamını getirdi. İzlenmeye değer...
seneryo,kurgu bence mükemmel... bıkmadan,sıkılmadan defalarca izlenir.. herkesin evinde dvd seti bulunmalı bence bu filmin, 3. seriyi sabırsızlıkla bekliyorum..!!! çok başarılı tasarlanmış bu film, işin özü'kaderinizin önüne geçemezssiniz' saygılarımla
Nasıl düşündüler böyle bir konuyu vede hayata geçirmelerise çok baaşrılı olmuş *_*İzlerkem hep gerildim ve hayatımızın ayrıntılarda saklı olduğunu anladım *_*10 / 10